אז אתמול שוב בילינו קצת במיון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כמה מדידות ממש גבוהות של לחץ דם (הגיע עד 166/100)!!!!!!
    נסענו למיון..
    בדקו שתן, דם ושוב לחץ דם כמה וכמה פעמים וב״ה הכל בסדר..
    אמרו שזה בעייתי לנסות לזרז כי זה לידה ראשונה וזה יכול לקחת מלא זמן אם אין שום תנאים..
    אז להמשיך לעקוב בבית..
    אם שוב יעלה ככה ישר להגיע..
    והרופאה אמרה שבכל מקרה מעבר לשבוע 40 לא יתנו לי למשוך
12 תגובות
עמוד 1
  • ההפרשות יכולות להיגרם מהבדיקה, יש מצב שאולי זה הפקק. יש לך איזשהי פתיחה?
  • חצי אצבע
  • כן זה לא הרבה... לגבי שמן קיק, הבנתי שלא מומלץ בלידה ראשונה
  • למה לא מומלץ?

• האמת אני לא זוכרת... אני חושבת שבגלל שגוף שעדיין לא עבר לידה, זה יהיה לו קצת אגרסיבי. ניסית דברים אחרים שמזרזים?
  • בנתיים עוד לא ניסיתי כלום..
    יש משהו שאת ממליצה?

• אני קיבלתי זירוז בשבוע 37-8... לפני כן עשיתי הכל, ממש הכל... זה לא זרז אבל לדעתי זה כן הכין את האזור והייתה לי לידה ארוכה אך קלה ב"ה עם התאוששות זריזה ביותר
  • את יכולה לתת לי דוגמאות של מה עשית?
    למה זרזו אותך?

• זרזו אותי בגלל iugr- הפסיקה להתפתח בפנים, נולדה 2 ק"ג. עשיתי המווון הליכות, בימי האשפוז לפני הזירוז עליתי וירדתי את מדרגות שערי צדק עשרות פעמים, כמו בשיר "עוגה עוגה"- לשבת לקום, כדור פיזיו, עיסוי פרינאום, וכמובן הדבר היחיד שהוכח מחקרית כמזרז... אצלי גם עשו זירוז בלי פתיחה מרשימה (ליתר דיוק, נקרא השראת לידה), אני חושבת שהיתה פתיחה של אצבע לפני (אחרי סטריפינג שלא הועיל)
    לאיזה בי"ח את הולכת?
  • וואו.. לא פשוט..
    אני הולכת להר הצופים בעז״ה..
    כן, זה מה שהרופאים אמרו, השראת לידה..
    והרופא אמר- לזרז לידה במצבך בלידה ראשונה זה ממש ראש בקיר..
  • כל עוד אפשר לחכות ללידה רגילה ברור שעדיף, ברגע שיש איזשהו סיכון, עדיף ללכת ראש בקיר כי מה שחשוב באמת זה אמא ותינוק בריאים ושלמים, גם אם יהיה קצת קשה (למרות שלי עשו זאת במצב דומה לשלך וממש לא היה קשה, רק ארוך).
    סתם מסקרנות- למה דווקא הר הצופים? מלבד הקרבה?
  • ממש מקווה שיעבור בשלום.. שמעתי כל כך הרבה סיפורי לידה קשים שאני פשוט מתה כבר מפחד..
    נראה לי זה בעצמו מעכב את הלידה..

האמת שבכלל לא חשבתי על הר הצופים, הייתי בטוחה שאני אלד בעין כרם. אבל הלכתי לסיור שם והיה פשוט יחס מזעזע, אז הלכתי גם לשערי צדק והיה הרבה יותר נורמלי אבל עדיין לא הייתי סגורה אז אמרתי טוב, נלך גם להר הצופים כדי להיות בטוחה על שערי צדק, וממש הופתעתי לטובה, יש שם צוות מהמם והם ממש יוצאים מגדרם לגרום לך להרגיש טוב ושאת תנהלי את הלידה שלך כמה שיתאפשר.. (זה מהסיור ומפעמיים שהייתי במיון, מקווה שזה באמת ככה..)
    המרחק לא באמת ממש משמעותי, כי אני גרה מחוץ לירושלים אז יש לי נסעיה לשלושתם..
    אופס.. חפרתי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה