צריכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתוסכלת!!!! מבעלי....
    לא ציפיתי שיהיה כל כך אדיש...
    שלחתי לו אתמול שיקנה מוצץ אחר ומוצץ סרבנים יחד עם גרייפווטר הוא לא קנה אמר שיקנה היום כלומר יגיע רק מחר....ואני מתמוטטת מכאבים אני שואבת ו בגלל הסדקים מגיעה עד דם...
    אני לא מצליחה להבין מה לא רואים כמה קשה?! שהיא נכנסת לאמוק היסטריה כשכואב לה ואז היא מפסיקה לנשום...שרק לינוק מרגיע אותה...שרק ידיים מרגיעות אותה ורק עליהם היא בקושי מצליחה להירדם...ששלשום החזקתי אותה כמעט כל היום על הידיים והלך לי הגב....
    גם מבחינת הלימודים...יש לי מבחנים לומדת תוך כדי...חוששת איך אעזוב אותה ל6 שעות לפחות במצב הזה?
    והא חושב שאני עושה דווקא כדי לא ללמוד... שאת החודש והחצי האחרון של היריון העברתי בכייף ולא רציתי להגיע ללימודים ועבודה...
    אני כועסת רותחת ומתוסכלת...במקום לעודד ולחבק זה מה שאני מקבלת...
5 תגובות
עמוד 1

• הם אף פעם לא יבינו מה זה...
    תני לו יום אחד להיות איתה לבד, ברצינות.
    נראה אותו מצייץ אח"כ - ירוץ על 4 לקנות לך כל שתבקשי

את חייבת לתפוס אותו לשיחה... פרגון ותמיכה לא יזיק
    דברי איתו כל שעל ליבך.

מחבקת אותך חזק

• שירה כ"כ חמודה....זה נכון, קחי אותו לשיחה אבל תערפי לו את הראש!
    מה זה לא הביא לך מה שבקשת?? בעלי בשבוע שהיה איתי אחרי הלידה רץ 2386 פעמים לקנות, ולקחת ולהביא..מה זה זה??? וואי הוריד שלי עומד להתפוצץ!!
    קבלי 700 מיליון
  • כמו שכבר אמרו לפני -
    הם אף פעם לא יצליחו להבין אותנו!!!

מליון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה