הריון לא מתוכנן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זה קרה גם לי 3(!) חודשים אחרי לידה שניה ואני בהריון שוב.
    אני מתה מפחד!!!! לא יודעת איך אני אתמודד עם הריון נוסף כל כך מוקדם, עם 3 ילדים בהפרשים כאלו שאני יודעת שלא אוכל לתת להם את ההשקעה שמגיעה להם וגם המצב הכלכלי שיהיה לוחץ...
    אן ספק שכל ילד הוא פלא ואושר עצום ויש בנות שהיו נותנות הכל להיות במצבי... בגלל זה כל כך קשה לי המחשבה על הפלה ):
    אני יודעת שזו החלטה שלי ואף אחת לא באמת תוכל לייעץ לי מה לעשות... אבל אני אשמח לשמוע אם יש כאן בנות שהיו במצב הזה ובחרו להפיל ומוכנות להיות כנות בנושא (זה קשה מאוד אני יודעת) ולתת לי תובנות מהצד שלהן, האם הן בחרו נכון? אני מפחדת לעשות החלטה שתלווה אותי לכל החיים....
    תודה מראש לכל מי שתשתף...

4 תגובות
עמוד 1
  • נפלא- פשוט נפלא!!!
    אין כמו הפרשים קטנים בין הילדים.
    בין הבכור שלי לאמצעית יש עשרה וחצי חודשים הפרש.
    בין האמצעית לקטן יש שנה וחודש וחצי הפרש.
    נקלטתי להיריון נוסף עם כשהקטן היה בן חודשיים וחצי אך הוא לא שרד לצערי ומאז לא מצליחה להרות :( .
    אני מאוד נהנית לגדל שלושה בהפרשים קטנים - הדרך לא חלקלקה, כי אין מה לעשות ילדים דורשים מההורה הרבה כדי לגדול תקין. המושג שינה מטשטש עם הזמן מן הלקסיקון שלנו ההורים, אין לי הרבה זמן לעצמי -אך עם כל זאת- יש הרבה יותר יתרונות- הילדים שלי ילדים חמים, מתחשבים, חברותיים, חייכניים, ישנים באותן השעות (בהפרשים גדולים קשה להרדים את כולם יחד), הולכים ביחד לאותם אירועים והולכים יחד לאותם ימי הולדת, הבגדים לא צריכים לעבור לבויידם- הם פשוט עוברים מאחד לשני, כך גם עם מיטת התינוק, ככה גם עם מיטת המעבר ועכשיו עם מיטה וחצי שעברו אליה- ואוו המון יתרונות שרק הולכים ומצטברים עם הזמן!!!
    אני הייתי מצפה בהמון שמחה לילד נוסף.
    מאחלת לך החלטה טובה ביותר ומקווה שההחלטה תהיה לידה ולא הפלה!!!
    [center]
  • אני חושבת שזה ממש כיף הפרשים קטנים 3 ילדים צמודים

• אני לא חושבת שמישהי יכולה להגיד לך אם הן בחרו נכון או לא נכון ,כי בגדול בסיטואציה הזו אין נכון או לא נכון ,ההחלטה היא מאוד קשה ,השאלה הנשאלת (את כמובן שואלת את עצמך) עד כמה זה יפגע בתא המשפחתי ,בילדים הקיימים ,האם יחסר להם דבר ,ואני לא מדברת על בגדים ממותגים ,אני מדברת על דברים בסיסיים ,כמו למשל אמא שלא תהיה לידם כי צריכה לעבוד שעות נוספות כדי לפרנס את כולם ,בגדול מה שילדים צריכים זה חום ואהבה ,כל בן אנוש זקוק אך ורק לזה כל השאר זה מותרות . אם את תהיי מסוגלת לתת חום ואהבה לכולם אז התשובה די ברורה לי (לא חייב להיות שלך זה אותה תשובה ) ואם לא אז ניתן לשקול הפלה . יש לי חברה שהפילה ,היא לא הייתה מסוגלת נפשית לגדל את הילד אפילו שכשהוא היה נולד הבן הגדול היה כבר בן שנתיים ,אני לא יודעת מה עובר עליה מבחינה נפשית כי זה לא משהו שאני מדברת איתה עליו ,אבל ההחלטה הייתה קשה ושקולה ונכונה עבורה באותה נקודת זמן .
  • את לא תשמעי ממני תשובה שלילית.
    עומר שלי בן 3 חודשים כמעט, ואני מחפשת להרות.
    למה? א. כי קשה לי להרות. ב. כי אני רוצה מאוד עוד ילד.
    ג. כי אני כמעט בת 33. ד. כי אני רוצה ילדים שיגדלו ביחד בהפרשים קטנים, זה הכי כיף! קשה, כן. אבל כיף לא נורמלי להם וגם לך.
    בהצלחה בכל אשר תבחרי לעשות, אנחנו פה לתמוך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה