תיסכול עד דמעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קצת על המצב שלי...
    אני בשבוע 26 עם הקאות בלתי פוסקות שמונעות ממני לתפקד,כאבים ומידי פעם גם התעלפויות...
    כמובן שלא קיבלתי שמירת הריון מכיוון וב"ה העובר בסדר....
    היום הגעתי לעבודה אחרי שבוע וחצי (וחודש שאני מגיעה באופן לא סדיר)
    והמנהלת לקחה אותי לשיחה שהבהירה לי שהיא מצפה ממני לתפוקה רגילה וכי יש לה מקום לנהל והיא לא יכולה להרשות לעצמה אותי ומצד שני היא לא יכולה להעסיק מישהי אחרת עקב זה שאני לא בשמירה...
    היא המשיכה בשיחה וביקשה ממני למצוא פתרון לנושא כשרמיזה נורא ברורה בקולה...היא מצפה ממני לעזוב מ"רצון".
    כמובן שבתור הורמונלית וחלשה (כי הקאתי כל היום) זה נגמר בי בוכה ומתוסכלת מבהירה לה שאני לא מוכנה לעזוב את המקום עבודה שלי...
    בסוף השיחה היא גם הסבירה לי שבסך הכל היא דואגת לי ואני נמצאת במקום עבודה תומך ומחבק....
8 תגובות
עמוד 1
  • תתעלמי ממנה את לא חייבת לה כלום!
  • תדעי לך שאת יכולה לתבוע אותה על זה.
    איזה אנשים חסרי לב...
    כאילו שאת מתפנקת מתעלפת או מקיאה מרצונך
    אולי היא רוצה להתחלף?

כנסי לאתר לזכויות נשים הרות בעבודה ותראי מה כתוב
    חיבוקים, מבינה אותך כל כך

• כמובן שאלו היו שיכנועים מרומזים ולא נאמר שום דבר בפועל....
    בתאכלס המקום עבודה "תומך ומחבק"
    היא גם הסבירה לי שיש עוד מיליון דרכים לפטר אותי בצורה חוקית....(אם היא תרצה כממובןם)
  • היי,
    יכולה להמליץ לך על תרופה מעולה מיוחדת להקאות בהריון. מקבלים אותה ברוקחות פרטית בסופר פארם. אני משתמשת בה ואני כבר בשבוע 20 בלעדיה ביליתי כל היום במיון עם אינפוזיות.

• אם את עובדת שם יותר מחצי שנה אין לה שום דרך חוקית לפטר אותך. אם את עובדת חדשה היא כן תוכל לפטר אותך ולציין סיבת פיטורין אחרת שלא קשורה להריון. וכמובן אל תתפטרי מיוזמתך, זה יפגע בזכויות שלך מול ביטוח לאומי.
  • הבעיה זה שאני עובדת שם בול חצי שנה...
    בעיקר מדכא לדעת שהמקום עבודה מתייחס אליי כאל פס ייצור ולא בן אדם
  • היי,
    תעשי ממש טוב לעצמך אם תנסי את תרופת הפלא שקרן למעלה כתבה עליה. זה נקרא Doxylamine10mg+Pyridoxine 10mg, צריך מרשם, מכינים את זה במעבדות סופר פארם. אני בשבוע 22, משבוע 8 עם התרופה, בלי זה הקאתי את נשמתי 10 פעמים ביום, זה מוריד משמעותית את ההקאות. התרופה מאושרת לנשים בהריון. כך תוכלי איכשהו לסחוב עד הסוף. מעצבנת המנהלת, לפעמים הריון כמו מחלה ממושכת, אין מה לעשות, גם אצלי זה ככה
  • אני כל כך מבינה אותך ...אני הקאצי עד אמצע חמישי.. הבוסית הייתה איתי בהריון כשעלדנו בהפרש של שבוע.. לה ניה נורא מוזר שאני לא מרגישה טוב ויש חי בחילות והקאות ועשתה לי שיחה למה אני מאחרת בבקרים.. כאשר אמרתי לה שאני בהיריון קצת נבהלה....אבל לא אמרה לי כלום. כשהגעתי לאמצע שמיני לא הצלחתי לזוז בגלל הגב.. .והיו לי צירים לא סדירים.. ולא הצלחתי להגיה להבודה כמובן שאין שמירה אז עשתה לי פרצוף וחא הסכממ לדבר איתי וזו בוסית הכי תומכצ שיש....אנרה לי שהיא מאוכזבת כאילו שאני אשמ שלא מסוגלת לזוז....לפטר לא ניתן בגגל זכויוצ האישה בהיריון......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה