היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן עושות את החיסונים בזמן או שהחלטתן לדחות אותם? אנחנו שוקלים לדחות ולהתחיל בגיל שנה...שהקטנטנים יתחזקו קצת.
6 תגובות
עמוד 1
למה לכם??? למה לתת לתינוק קטן להתחזק מעצמו, זה לא נשמע לי הגיוני, זה נשמע קצת מפחיד. אני כן מחסנת בזמן, אני קצת פוחדת להיות גיבורה ולא לחסן.
כל אחת והשיקול שלה
אני דווקא חושבת שיש חשיבות לתת בזמן, אלא אם בגלל שהם פגים מומלץ אחרת.
אני חושבת שלא שמקרה קבעו עיתוי לכל חיסון. אלא אם אתם מתכוונים לעטוף אותם בכלוב זהב שנה בלי שום מגע עם העולם.
המחלות מפניהן מתחסנים מפחידות אותי הרבה יותר מתופעות הלוואי. דווקא בגלל החולשה של התינוק הרך הייתי מחסנת (שוב- אם מבחינה רפואית עדיף לדחות או לא לחסן אז דוחים כמובן)
המחלות שאליהם יהיו ח"ו חשופים אלמלא החיסונים יחלישו אותם יותר.. אני את החיסון הראשון עשיתי בזמן, את השני אחרתי כי היא חולה. אותי מפחיד לשחק בדברים האלה...
חיסנתי בזמן את בני . מקסימון היתה איזה דחיה קטנה עקב מצב שהוא היה חולה קצת. בנושא זה אני עושה מה שרופאים ממליצים . http://www.holdthatpic.com/
אנחנו אנשים פעילים מטיילות המון ולא נשארות בבבית כמעט בכל כל הזמן בקניון ומקומות בילוי ככה שחשוב לי מאוד לתת לה חיסונים בזמן
עשיתי הכל בזמן... מקסימום איחור של שבוע-שבועיים. למשרד הבריאות אין אינטרס סתם לחסן ואם הוחלט לחסן בגיל קטן- כך יהיה מתוך שיקולים ומונחים רפואיים. גם בגיל יום מחסנים בתינוקיה בבתי החולים ואין שום קשר בין נתינת החיסון ובין גדילה וחיזוק התינוק.