עצירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני בשבוע 8+1 ואני סובלת מעצירות כבר שבוע .. החלפתי כדורי ויטמין לחברה טבעית אז אני נקווה שזה יקל עליי ...
    מה לעשות כדי שזה יעבור לי ? אני פשוט סובלת , כל היום עם בטן נפוחה וכאבי בטן איומים ..!
    עזרתכן :)
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שהכדורים של הברזל או החומצה פולית עושים עצירות.
    אני לקחתי במהלך ההריון חומצה פולית משולבת עם ברזל בשם פוריק הריון ולא היתה לי שום בעיית עצירות. אם בא לך...שווה לנסות

• היי
    אני מציעה לך לשתות כל בוקר (אפילו שזה קצת לא טעים) כפית שמן זית (להשתדל על קיבה ריקה)מקסימום להכניס ישר אחרי משהו לפה כדי להעביר את הטעם.
    ואת תראי איך זה יפתור לך את הבעיה.
    מניסיון..
    בהצלחה

• כדורי ברזל הרבה פעמים גורמים לעצירות, זה שעברת לחלופה טבעית יכול לעזור כי הן בד"כ פחות אגרסיביות.
    אם הברזל שלקחת לא יקל, תנסי את הברזל של טננבלוט, הוא טבעי ועדין אז מקל על עצירות וכל הנפיחות והבאלגן בבטן.
    את יכולה גם להוסיף מזונות עתירי סיבים תזונתיים (כמו דייסת קוואקר, פירות, ירקות) וגם השמן שהמליצו לך כאן יכול להקל (אפילו תוסיפי לסלט כמות גדולה יותר).

תרגישי טוב :)
  • גם לי היו עצירויות קשות עד שעברתי לברזל עדין של 'סולגר'. פשוט ניסים הדבר הזה. מכאבי תופת של יציאות קשות, עברתי ליציאות רגילות...
    מה שכן, לאכול הרבה ירקות, לשתות מים, שזיפים, מיץ שזיפים טבעי, סיבים תזונתיים וסלק מבושל (אפילו לשתות את המים שבושל בו הסלק)
    אם עדיין לא עוזר, תנסי להתייעץ עם הרופאה לגבי נרות גליצרין. יש פעמים שמתירים את זה בהריון- כמו שהתירו לי.
    תרגישי טוב.

l]
  • תודה רבה בנות עזרתן מאוד !
  • ממליצה לעבור לתזונה מאוזנת ומרככת:
    - 2 כוסות מים פושרים בבוקר על בטן ריקה לסיפתח של היום
    - כפית שמן זית אחרי המים בבוקר
    - פירות וירקות, סלט עם שמן זית לצד כל ארוחה
    - שזיפים יבשים בין הארוחות (פלא פלאים כמה שהם עוזרים)
    - 3 ליטר מים ביום
    - שומן מן הטבע כמו: אבוקדו, גבנ"צ, טחינה (!) וזיתים
    - זרעי פישתן טחונים שקונים בחנויות תבלינים ביחד עם דנונה אקטיביה לפני השינה
    - סיבים תזונתיים פעם ביום לפחות (דגנים, חטיפי אנרגיה)

אפשר להתייעץ עם הרוקחים בנוגע לשמן פרפין במקרה של עצירות כרונית
    (לא יודעת אם מומלץ בהריון, צריך לשאול)
    ובנוגע למיץ שזיפים שגם מוכרים בבתי מרקחת ומאד עוזרים.

תרגישי טוב

• מומלץ לשתות המון המון מים
    כבר בבוקר מיד כשמתעוררים- 2 כוסות מים
    בנוסף לאכול המון ירקות- סלט גדול בצבעים שונים מומלץ מאוד
    בירקות יש הרבה תאית- בעיקר בקליפה שלהם
    אז מלפפון לדוגמא- עם הקליפה עדיף
    התאית עוזרת מאוד לעיכול אבל צריך הרבה מים על מנת שתעבוד היטב
    כל המזונות באים יש תאית מומלצים מאוד
    יש רשימה מלאה באינטרנט
    אני גם שותה משקה אלוורה נפלא כל ההריון ולא מאמינה שהולכת פעם-פעמיים ביום כל יום, כל ההריון עד עכשיו תודה לאל
    הייתי עם עצירות לפני הרבה שנים ופחדתי שיחזור עם ההריון
    שמעתי שהברזל עושה עצירות להמון נשים

בהצלחה!
    יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה