ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

מניסיונכן, אם יש לי המחזור שלי הוא בממוצע אורך 31 יום, יש סיכוי שהביוץ יוצא לפני הטבילה? (אני טובלת בד"כ אחרי 13 יום בממוצע, נדיר 14).
    לפי החישוב הרגיל, אמור להיות לי ביוץ בערך ביום ה-17. השאלה האם יש מקרים יוצאי דופן בסדר גודל כזה.

אנחנו מנסים כבר חצי שנה, ודי התייאשתי מהעניין...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי נטלינה,

ברוכה הבאה לשהות קצרה!
    אני יכולה לומר לך שהמחזור שלי היה כל 30 יום כמו שעון שווצרי וגם אני טובלת ושומרת נידה.
    בהתחלה עשיתי בדיקות דם ופרופיל הורמנאלי שיצא תקינות (ז"א שאכן מתקיים ביוץ).
    אני נשואה שנה וגם אני התחלתי להתייאש...
    לאחר בדיקה וגינאלית - מסתבר שאני פוליצסטית...שאלו שחלות שמבייצות פעם ב...
    בעזרת ה' כולנו נפקד!

אני הייתי ממליצה לך אם את לא רוצה לחכות יותר מידי, ללכת לרופא ולבקש בדיקה שהיא הבסיס - הורמונאלי על מנת לבדוק אם הכל תקין אצלך.

שיהיה בהצלחה
  • אמרת שהמחזור שלך דפק כל שלושים יום. הבנתי שבמקרה של שחלות פוליציסטיות המחזורים לא סדירים אם בכלל, שזה לא המקרה שלי. הבנתי לא נכון?
  • יכול להיות שהמחזור יוצא לפני הטבילה במקווה..(אני מאחלת לך שלא)..אני מציעה לך לקנות ערכת ביוץ ולבצע את הבדיקות כל יום לאחר סיום המחזור ..שתוכלי לדעת בוודאות מתי הביוץ..
    המחשבוני ביוץ לא תמיד צודקים זה משתנה..
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה