מעקב זקיקים לאחר נטילת איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ד"ר ערן,
    בהמשך לשיחתי אותך הבוקר, זה החודש הראשון בו לקחתי איקקלומין מינון של כדור אחד ביום.
    היום זה היום ה 11 למחזור והתוצאות הן: עובי רירית 5, זקיק אחד בשחלה שמאל בגדול 15 ,וכל השאר קטנים.
    יש לי מספר שאלות ברשותך:
    1. האם הכדור היה צריך לגייס יותר זקיקים? הגיוני שרק זקיק אחד התפתח?
    2. במידה ולא יצליח החודש, אני רוצה חודש הבא הזרעה - האם יש להגדיל את המינון של הכדור לשניים ביום או להישאר עם אחד?
    2. אני צריכה לקחת את הכדור תמיכה לרירית - הוא נטו בשביל הרירית או גם על הדרך עוזר לביוץ להתפתח?
    3. לאחר התייעצות עם בעלי, מתעקש לעשות בדיקת זרע נוספת ורק לאחר מכן נפנה להזרעה - נצא מנקודת הנחה שהזקיק מתפתח טוב, עדיין להמשיך לקחת את התמיכה? לכמה זמן?
    4. אם לא יצליח החודש - אני רוצה הזרעה, האם ניתן דרך קופת החולים אבל שאתה תבצע?

תודה רבה רבה על הסבלנות והיחס המקסים!!
    שבת שלום
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לעיתים מגייס זקיק אחת לעיתים יותר, הגיוני שרק אחד התפתח
    2. להגדיל ל - 2
    2. רק בשביל התמיכה
    3. עד שמצליח (ואז ממשיכים עוד) או שלא מצליח (ואז מפסיקים)
    4. תלוי מתי יוצאת ההזרעה....אבל, בכל מקרה אני עושה אותה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה