מעדכנת.. :) עידכון מעודכן ;) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי התלבטויות ביום רביעי בערב שתיתי את השמן קיק, היה מגעיל אבל לא סוף העולם..
    רוב הבוקר של חמישי הייתי צמודה לשירותים אבל חוץ מזה לא היו שום תופעות..
    המדידות בבוקר ובצהריים של חמישי היו עדיין גבוהות אז בערב נסענו שוב למיון (בעלי שאל אותם אם אפשר לפתוח כרטיסיה
14 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד אין ירידת מים אפשר לקיים יחסים
  • בהצלחה
  • כיף לקרוא, אוטוטו את אמא!
    שיהיה המון בהצלחה ותעדכני

• בעלך גיבור אמיתי אם הוא עדיין מוכן לקיום יחסים!;)
    בהצלחה יקירה, זה ממש מריח כמו סוף.
    אנחנו פה, ממתינות לעדכונים משמחים ולסיפור על לידה קלה ומהירה בע"ה!
  • תודה על התמיכה בנות!!
  • בהצלחה , תעדכני אותנו
  • נו מה אמרו לך במיון הפעם?
    יש חדש?
  • מחכה לשמוע על לידה בסופ"ש!!!! שיהיה בהצלחה ובקלות מתוקה

יום נעים לכולם
  • אז ככה..
    עוד לא ילדתי..
    באמת אישפזו אותנו בשישי, אבל בעיקר בגלל שכבר היה שבת ולא היתה לנו אפשרות לחזור הביתה..
    החליטו שאם כבר מאשפזים אז יעשו שוב איסוף שתן, אז אני פה בכל מקרה עד מחר בבוקר לפחות/.
    עשו לי שוב סטריפינג אתמול בערב והפקק ממשיך לצאת.. (איך יודעים כשהוא יוצא לגמרי?)
    הלחץ דם גבוה גם במדידות במחלקה ובמוניטור רואים קצת צירים, אבל לא משהו רציני..
    היום בבוקר הרופאה ראתה אותי ואמרה- אם החדר לידה פנוי אני לוקחת אותך היום לזירוז,אז כבר ממש התרגשתי, אבל אחרי שעה הם התחרטו ואמרו שאם לא יתפתח לבד אז היום זה לא יהיה..
  • אוף.... כ"כ קיוויתי לקרוא שאת אחרי....
    הבנות המנוסות בטח יענו לך על השאלות שאלת... אני רק אאחל לילה מועיל ואשלח לך
  • גם אני חשבתי שאת אחרי
    בהחלט נשמע שזה קרוב קרוב.....
    מחכה לעדכונים שלך!!!
  • מקווה בשבילך שתלדי בקרוב אני בלחץ כמוך. לא רוצה לעבור את שבוע 40 אם עד שישי לא אלד צריך ללכת לבית חולים עם כמה שאני מפחדת מהלידה נראה לי אני מעדיפה לעבור את זה מאשר להמשיך לסחוב. ולי נפתח אתמול הפקק רירי הלוואי כבר שנינו ניהיה אחרי מחזיקה לך אצבעות בהצלחה
  • הצירים שרואים במוניטור זה צירונים
    כשהצירים הרציניים יגיעו תאמיני לי שאת תרגישי......

מקוה שיש חדשות טובות כבר ואם עוד לא אז כמובן אאחל לך לידה קלה מאמי
    תעדכני!

• את כל כך קרובה איזה מרגש!! בהצלחה ותעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה