יחסי מין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות ...
    מאז שנכנסתי להריון אני ובעלי פחות מקיימים יחסי מין ( אני בשבוע 8+2) מכיוון שלא הרגשתי טוב רוב הזמן וכו ...
    בסופשים אני מתאפסת על עצמי ומשתדלת לפנק אותו , אז היום התפרענו וקיימנו מעל פעם אחת (סליחה אם הפרוט מביך)
    השאלה שלי היא האם אני פוגעת ככה בעובריקו או עלולה להזיק לו חס וחלילה ?
    יש איזשהם איסורים לגבי יחסי מין בהריון ?
    תודה לכולן :)
6 תגובות
עמוד 1
  • אין שום בעיה תתפרעו חופשי
    העובר מוגן היטב באגן והפין בכלל לא מגיע עד הרחם ,כך שאין שום בעיה לקיים יחסי מין ,אין איסורים
  • בהתחלה הרופא אסר עלינו לקיים יחסי מין עם חדירה
    ורק משבוע 12 בערך אמר שאפשר.
    מה שכן מאז ועד היום אני לא רוצה כי אני מעדיפה שלא....אני חוששת כי חברות הגיעו למצב של דימומים אחרי יחסי מין ואז אמרו להן לשמור. אני מעדיפה לשמור למרות שכבר אפשר.
    יש מגע שמחליף את היחסי מין המלאים לבנתיים.
  • אם אין דימומים אחרי היחסים, אין שום בעיה.
  • לי הרופאה לא הרשתה לי עד שבוע 12 שנחשבתי בסיכון להפלה....היום אני שבוע 15+4 עם בת =) הסקס דיי מוזר אפילו בעלי אמר שיש שם למטה תחושה של מחסום חחחחח

• עקרונית אין לך מה לחשוש
    הפין לא מגיע לרחם
    אם אין סכנה בריאותית שהרופא ציין מפורשות, את יכולה להמשיך להפנק
  • תודה בנות זה מרגיע :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה