רוצה כבר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכתוב לכן כאן שהבטא הייתה חיובית! וגבוהה! וניצפה דופק!

מאוד רוצה.

אתמול ישבתי עם חברה לקפה... היא התחתנה חצי שנה אחריי ועוד חודשיים כבר צריכה ללדת. זה הוריד קצת מצב רוח להזכר כמה זמן אנחנו מנסים, כמה זוגות שאני מכירה כבר בזמן הזה התחתנו, נכנסו להריון וחלקם כבר ילדו.

בחודש הבא אחות של בעלי מתחתנת גם. ואני לא כלכך בקשר עם רוב המשפחה שלו. כלכך רציתי ללכת לשם עם בטן. זה כבר לא יקרה. ואם היא תהיה בהריון לפניי? זה מגעיל להגיד אבל זה ישבור אותי.

עוד חודש ועוד חודש.. עוד טיפול ועוד טיפול....

אולי שיגיע גם תורנו כבר??!?!!!?!!

ליטלילי

6 תגובות
עמוד 1
  • היי ליטלילי
    אני כל כך מבינה אותך
    אני מכירה מישהי שפעמיים עם גלולות נכנסה להריון
    גם אצלי חברה שלי אמורה ללדת בפברואר את הילדה השנייה שלה והכי גרוע שלפני שהיא נכנסה להריון השני, היא אומרת לי אני כבר עוד מעט בת 30, ועכשיו בגיל 30.4 היא תהיה אמא פעם שניה
    ואני חושבת לעצמי אני כבר בת 31 ועדיין לא עם אחד אפילו והיא באה ואומרת לי כזה דבר
    אני כמעט ולא רואה אותה כי קשה לי
    ביום הולדת שלי שנה שעברה, היא אמרה לי למה את מחכה תתחילי עם הורמונים, ואני אז לא רציתי ונורא פחדתי מזה, אז היא אמרה לבעלי, מה לך אין מה להגיד בעניין, זה גם ילד שלך, אז בעלי אמר לה שזה הגוף שלי והחלטה שלי
    אני הגעתי למצב שהתפרצתי עליה במסעדה, ואחרי זה היא התנצלה ומאז אם אנחנו נפגשות מה שכמעט ולא קורה היא לא מוציאה על זה מילה
    החודש גיסתו של בעלי צריכה ללדת ילדה שניה
    ואחותי באפריל רוצה להתחיל לעבוד על ילד שני, שהבת שלה תהיה בת שנתיים
    ואני לא מסוגלת לחשוב שעוד היא תיכנס להריון שני לפני שאני יכנס להריון ראשון, קשה לי מאוד עם המחשבה הזאת

כבר קשה לי לקבל כל פעם שוב שלילי, נקווה שמחר תהיה בטא חיובית וכל זה ישאר מאחור
    וליטלילי אני מחזיקה לך אצבעות שהחודש יהיה החודש שלך ולא תצטרכי להיות במחשבות האלה ותקבלי מתנה ליום הולדת
  • זה כלכך ככה! ציינתי רק את גיסתי כי זה מה שכרגע הכי טרי, אבל כלכך הרבה חברות ומכרות ומשפחה ובכלל לא לדבר על הריונות שניים....

הלוואי שבאמת החטדש יהיו בשורות טובות...

אתפלל בשבילך חזק חזק למחר!!

תעדכני...
    נשיקות!

ליטלילי

• מדהים כמה שכולנו באותה סירה ומרגישות בדיוק אותו דבר..
    גם אצלי כל המשפחה וכל החברות רק כל הזמן בהריון..
    אחותי התחילה טיפולים בערך חצי שנה אחריי ואם היא תיכנס להריון לפניי לא אדע איך להכיל את עצמי..
    לפחות יש לנו אחת את השנייה כאן בפורום. לדעת שאנחנו לא נשים רעות בגלל המחשבות האלה ושזה נורמלי, זה מקל..

בהצלחה לכולנו!!
    עדי.
  • ליטלילי נשמה שלי,
    - אני כל כך מבינה אותך,
    תגידי האם משהו יודע מה את עוברת?
    נגיד אצלי אף אחד חוץ מהורים והבעל כמובן לא יודע,
    אז כאשר חברה או מכרה או אפילו חתול שהיה נכנס להריון אני ישר הייתי נכנסת לדיכאון..
    חייבת לציין שהיום יותר קל לי לעבור את התהליך הפרייה - אני מדבר מנקודה של +1,
    ועד שהשגתי את +1, לקח הרבה מידי זמן והרבה כאב ודמעות.

אבל תאמיני לי שזה עדיין כאב אבל אני יודעת שיש לי נסיך בבית והוא כל האושר שלי.
    כל מה שקורה זה לטובה
  • ליטלייי מקסימה,
    אני בדיוק חושבת כמווך!!
    גיסתי ואני ממש בקשר טוב (היחידה שיודעת על הטיפולים), מתחתנת עוד חודש וקצת, ביום שהם הודיעו שהם מתחתנים במקום לשמוח בכיתי בהסטריה שאני מפחדת שהיא תכנס להריון לפניי, זה ישבור אותי.
    אני כל כך מבינה ומזדהה איתך, הלוואי הלוואי שכולנו ניקלט החודש ונקבל בטא חיובית יפה וגבוהה שתפצה על כל התקופה הקשה והמכאיבה הזו!
    אצלי גם כל השפחה ובני דודים שהתחתנו ושנה ושנתיים אחרינו כבר בהריון ובדרך ללדת ורק אנחנו מחכים ומצפים.. ומתאכזבים, ונפגעים בלי סוף :-\
    בסופו של דבר כולנו ניקלט בעזרת ה!
  • אוריקי, אצלי המשפחות יודעות וגם החברות.. אני לא מסתירה ככ.. מעדיפה שידעי וככ לכ ילחצו ןלא יציקו...

בנות, לכולנו אני מאחלת באמת מכל הלב.. רק בשורות טובות בקרובמאוד!!!!! רק אושר וחיוכים ובייבים קטנים במהרה!

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה