היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לילה טוב .. ותודה ששיתפת אני אוהבת לקרוא סיפורי לידה .. טוב כל מה שקשור ללידה ותינוקות חחחח
מהממת!!! כל הכבוד לך גיבורה!!! עכשיו מתחיל כל הכיףףףףף תגדלו את הנסיכה בנחת
תודה רבה בנות
עדנה! אני כל הזמן מחכה לראות עידכונים ממך!! מה שלומכם? איך הנסיך? איך את? איך היתה הברית?
בשעה טובה ומוצלחתתתתתת!!!!! איזה קטע שאת אחרי!!! אני בשוקקק !! כל הכבוד לך גיבורה אמיתית נשמע לא קל בכלל. ...! הכי חשוב שאת אחרי בריאה ושלמה וכך גם הנסיכה שלך
סופי מתוקה, איזה מרגש לקרוא את הסיפור שלך! וואו!! מרגישים עד לפה כמה זה היה לא קל, כמה היית גיבורה וכמה זה מרגש. את אימא!!! ויש לך נסיכה!!!!:) תרגישו טוב יקירה, התאוששות מהירה ו... תתחילי לעכל את האושר:) חיבוק ענק!
אוראלי, אני נדחפת פה לסופי לגבי מה ששאלת על אפידורל....
האמת שמכיוון שאין לי למה להשוות אז אני לא יודעת ממש להגיד. אני בטוחה שהוא כן השפיע כי כשחיברה אותו הכאב ירד ונשארה רק הרגשת הלחץ, שאת זה האפידורל לא אמור להעלים כי אז אי אפשר ללדת.. יכול להיות שבגלל שהלחצים נהיו כל כך משמעותיים, מאוד מהר אז זה הרגיש לי ממש חזק.. בתפירה הרגשתי כי פשוט קצת אחרי שהוא התחיל כנראה נגמרה המנה וחשבתי שזה ייגמר ממש מהר (המיילדת אמרה שיש רק תפר אחד פצפון) אז לא לחצתי שוב עד לקראת הסוף, אבל אחרי שלחצתי זה באמת עימעם את הכאב..
בשעה טובה מתוקה!!! איזה סיפור לידה מרגש ומקסים!!! שמחה לקרוא שאת כבר אחרי
איזה מרגש! מזל טוב מתוקה!! תהנו ממנה ותגדלו אותה בנחת ואושר
מזל טוב מווותק!!!! סיפור מרגש תגדלו באהבה ונחת
יאוו מרגששש צמררת אותי... תהני ממנה, והיא ממך, הרבה אהבה ואושר וגידול כמה שיותר קל
מזל טוב! גדלו אותה בנחת
איזה מרגש!! את נשמעת מאושרת. מזל טוב
תודה רבה על כל האהב והאיחולים!! ממש מחמם את הלב
לא נורא, בהתחלה תמיד קשה, אבל תתגברי זה שווה כל כאב. אני הנקתי עד גיל 9 חודשים, אין על זה, זה מקשר זה כיף שילך לך בקלות ותעופי מהר מהבית חולים עם נסיכה מתוקה איך קראת לה?