בטא 185-שבוע חמישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן! אני חדשה פה! ויש לי שאלה קטנה.. או אולי כמה.. :)
    אז ככה, אני בת 27, כנראה בהריון - אני ממש רוצה להאמין שכן ושהכל תקין, זהו הריון ראשון, אפשר לומר מתוכנן אם כי הגיע קצת יותר מוקדם מהצפוי.
    תאריך המחזור האחרון שלי הוא 27.11.13, וזה היה המחזור ה"רגיל" הראשון אחרי שהפסקתי גלולות והוא ארך 33 ימים. אתמול הייתי כביכול בשבוע איחור מהמחזור האחרון. כלומר - יצא שקיבלתי פעם אחת מחזור אחרי הפסקת נטילת הגלולות אחרי בערך 8.5 שנים. האם יכול להיות שכבר חודש אחרי אפשר חהיכנס להריון?
    אתמול, יום א' (5.1.14) עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 185
    לפי כל המחשבונים שעברתי עליהם אני נמצאת בשבוע חמישי+5 ימים.

האם הבטא תקינה לשבוע זה?
    מחר, יום ג' (7.1.14) אני הולכת לעשות שוב בדיקת דם - למה עליי לצפות? איזה מספרים אני אמורה לראות?
    יכול להיות שרמות ההורמון יחסית נמוכות כי זה הריון צעיר? יכול להיות שאני בכלל לא בשבוע חמישי...?

תודה מראש! שיהיה המשך יום נפלא!
1 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה בבדיקת דם לראות הכפלה של הערך..

בהצלחה

ומזל טוב (:

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה