שוב שלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    כמה שקיוויתי ככה התנפצו תקוותי
    שוב יצא שלילי
    אני כבר לא יודעת איך להתמודד עם השלילי
    ומאיפה להביא את הכוחות להמשיך
    בנוסף אני בטראומה מפעם אחרונה של ההזרעה, מאוד כאב לי ואני לא יודעת אם אני מסוגלת שוב לעבור את זה
    החודש שוב הזרעה פעם שלישית ואחרונה ובמידה ולא ילך עוברים להפריה

כבר אין לי כוחות, לא פיזיים ולא נפשיים
    מתי כבר יהיה הריון, כמה עוד צריך לעבור ולסבול?
12 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע..
    שולחת לך המון חיזוקים..
    זה כל כך קשה, מבינה אותך מאוד..

מאחלת לך שלא תצטרכי להגיע להפריה ושהחודש הבא הוא החודש שלך!
  • תודה עדי

האמת התמיכה שלכן מאוד עוזרת לי ומרימה אותי
  • אוף.. אני מצטערת
    כלכך קיוויתי בשבילך....

קבלי המון

ליטלילי

• אין מה לעשות כנראה שאנחנו צריכות לעבור דרך מסויימת כדי להגיע לבייבי שלנו .
    תראי את הסיפור שלי ... אחרי 7 שנים של הזרעות מתוכם 14 הפריות שלא הצליחו בסוף נקלטתי טיבעי !! וזה שווה כול רגע ...
    אל תתיאשי ואל תפסיקי להתפלל זה יגיע בע"ה .
    אני עוד לא מעכלת שאני בהריון ואני כבר בשביעי ברוך ה' .
    זה יגיע נשמה קצת סבלנות ובע"ה ה' יזכה אותך לילדים בריאים!!!
  • אוי ,
    אני מצטערת בשבילך .. זה מייאש אבל תחשבי שהמטרה בסוף זה תינוקי חמוד אז תחשבי טובבבבבב ויהיה טוב ככה אומרים .....ומקווה שהחודש הבא תראי חיובי !!

גם אני מנסה החודש .. מקווה לטוב |"!!!!!

• היי בנות

המון תודה
    אני מנסה, היום של התשובה תמיד קשה
    עשיתי את הריפוי בעיסוק שלי - אפייה כדי להירגע
    מחר יש לי תור לרופא, נראה מה יהיה

מקווה שהחודש יהיה יותר טוב למרות שאני לא אופטימית לגבי הזרעה, אני יודעת שהסיכויים יותר נמוכים מהפריה, ואם הייתה לי אופציה הייתי עוברת להפריה כבר, אבל בשביל אישור הועדה צריך עוד פעם אחת הזרעה עם הורמונים
  • מיקי, מה שטוב בטיפולים האלה שתמיד אפשר להתחיל אותם שוב. תחשבי על זה שעוד מעט תקבלי מחזור ויש סיכוי מצוין שבעוד שבועיים שלושה תהיי בהריון.
    לגבי כאבים בהזרעה - אני עשיתי 3 הזרעות אצל 3 רופאים שונים ומידת הכאב מאוד תלויה ברופא!
    אחרי הזרעה ראשונה אמרתי גם שאין מצב יותר כי הוא השאיר אותי המון זמן עם הספקולום ( או WHAT EVER .. ) וחצי שעה אחר כך היו לי ממש צירים .
    החודש עשו לי שני רופאים אחרים וזה היה הרבה יותר נסבל.
    אני מציעה לך לקחת 2 אדויל כמו לפני צילום רחם
    בהצלחה, אל תתיאשי
  • מייקי קבלי חיבוק
    תהיי אופטימית לגבי הזרעה, בייחודנעם הורמונים. אני נקלטתי פעמיים ככה..(:
  • חבל מאוד שלא הצליח, תתעודדי תסתכלי קדימה
    תעשי דברים כיפיים לשכוח מזה.
    דעתי האישית היא שרק מקרים מעטים מצליחים בהזרעות
    לעומת הפריה שיש שפע תינוקות מהפריה.
    מבחינת כאב ההזרעה זה לא ממש כואב אולי קצת כאב מחזור בבטן התחתונה כשהרופא מחדיר את הקטטר. עשו לי 5 רופאים שונים הזרעות ואצל כולם היה אותו הדבר.
    אולי תגידי לרופא שיעשה עדין כי את רגישה וכאב לך פעם שעברה. בנוסף חשוב להשתחרר כשהוא מכניס את הקטטר לא להיות לחוצה, להשתחרר לחשוב על משהו חיובי.
    שיהיה בהצלחה!
  • היי בנות
    תודה על העידודים והתמיכה
    לגבי ההזרעה, הרופא הזה כבר עשה לי פעמיים ולא כאב לי, גם הוא לא יודע מה היה הפעם
    כאב לי רק שהוא הכניס את המפסק, את הקטטר בכלל לא מרגישים

לפחות זה פעם אחרונה של הזרעה
    היי קרן אור, אני לא כל כך אופטימית כי הרופא שלי אמר שהסיכוי עם הפריה יותר גבוה עם אנדומטריוזיס, בגלל זה אחרי פעם אחת עם הורמונים הוא מילא טפסים לועדה שלא אישרה

בנות, שאלה, הרופא שלי אמר שבמידה ולא הולך אני באה אליו והוא נותן לי הפניה לivf
    איך זה עובד אבל עם האישור של הועדה?
    הפעם הרופא נתן לי שוב פיוריגון 50 אבל להתחיל מהיום הרביעי
    תגידו גם אתן לפני כל טיפול עשיתן אולטרסאונד ביום השלישי למחזור לראות שאין ציסטות?
  • כן תמיד ביום השלישי...
    ואגב לחברה שלי יש אנדומטריוזיס. הרופא ךא רצה לחכות ולהתחיל טיפולים. אמר לה שאין סיכוי אחרת במצב שלה. היא נכנסה להריון טבעי באותו החודש. זה קרה פעמיים. קצת אמונה לגבי מה שאומרים לך..
    בייחוד עם הורמונים שיש יותר זקיקים. תהיי אופטימית אחרת חבל על ההורמונים (:
  • היי קרן אור
    תודה
    אני אנסה
    האמת שאמרו לי שהאנדומטריומה שיש לי היא קטנה ולא מהווה בעיה לכניסה להריון
    מצד אחד יש את האנדומטריומה ומצד שני אנחני מוגדרים לא מוסברים בגלל שהיא לא מפריעה
    בנוסף אני עושה דיקור ושיניתי את התזונה

נחכה ונראה מה יהיה החודש, מקווה לטוב
    בפעם הראשונה היו לי שני זקיקים והפעם רק אחד, נראה כמה יהיה בפעם הזאת
    גם פעם קודמת משום מה היה לי זקיק 17 ביום הרביעי של הטיפול(שזה מהר) ורירית 5 שזה דק מדי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה