הכנת התיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות השירשור של מייבי בייבי
    אני מבינה שאני צריכה להכין תיק
    אשמח לדעת מה שמתן בפנים?
    מה מומלץ?
    מה אין צורך?
    מה להכין לתינוקי?
    וכל עצה וטיפ יתקבלו בברכה
7 תגובות
עמוד 1
  • תקחי כמה שפחות!!! תמיד אפשר לשלוח את הבעל להביא משהו אם ממש צריך.
    לך: כלי רחצה, כפכפים, מינימום ביגוד, תחתוני רשת אם את מתכוונת להשתמש, טלפון ומטען, בקבוק שמן שקדים סגור, רפידות וחזיית הנקה. לבייבי (לפחות בארץ..) באשפוז את לא צריכה כלום, את יכולה להביא מוצץ משלך כדי שיתרגל (אגב אם מתכננת להניק לא מומלץ מוצץ עד גיל חודש), לשחרור: בגדים (בהתאם למזג האויר אצלכם), חיתולים, מגבונים, אם לא מניקה אז בקבוקים ותמ"ל.
    אפרופו ההנקה... אם חשוב לך להניק, אני ממליצה לך למצוא שם של יועצת הנקה מראש, כי זה ממש לא קל בהתחלה, שיהיה לך בשלוף אם תצטרכי...

איזה התרגשות!!!!! תהני מההכנות!!!!
  • שכחתי- גרביים!!! משום מה קר בחדרי לידה...
    וגם בקבוק מים עם פייה כזו שאפשר לשתות ממנו בשכיבה
  • הכוונה לבקבוק מים עם קש?
    פה לא נותנים כלום לתינוקות- אני צריכה להביא איתי
    מה זה תחתוני רשת?
    איזה ביגוד לעצמי? שמלות הכי נוח לא?

יום נעים לכולם
  • את צריכה להביא איתך טיטולים וביגוד לימי האשפוז לתינוק? הזוי, פה זה לא ככה... אם כן, אז ביגוד בשבילו, טיטולים, מגבונים, חיתולי בד, תמ"ל למקרה הצורך, משחת החתלה, מגבת (גם לא נותנים?), שמן תינוקות
    לך כדאי משהו שיהיה נוח להניק איתו, חלוק/שמלה עם ריצ' רץ'/כפתורים או משהו בסגנון. תחתוני רשת הם חד פעמיים, לי אישית היה נוח, חוזרים מבית חולים עם מינימום כביסות ובלאגן..

אוכל לך ולבעל, חטיפי אנרגיה ודומיהם.. לידה ראשונה עשויה להיות ארוכההה....
  • יקירתי, הכנסתי אותך ללחץ עם התיק?....
  • צריך פדים/תחבושות לאחרי???
    וככה זה פה, לא נותנים כלום
    הכל צריך להביא מהבית
    יום נעים לכולם
  • גם פדים נותנים פה בבית החולים.. אז כן, ורצוי כמה שיותר גדולים.. איזה קשה זה בטח ללדת רחוק... בהצלחה יקרה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה