איפה לעזאזל קונים בגדי הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזור המרכז במחירים נורמליים.

יש איפהשהו?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
7 תגובות
עמוד 1
  • רמי לי עודפים צומת בילו
    או תקני בחנויות רגילות פשוט שתי מידות יותר ..יש עכשיו מלאאא מבצעים שווים קסטרו וכאלה.
    תנסי גם בעין השלישית יש שם טייצים מהממים

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • רמי לי עודפים צומת בילו
    או תקני בחנויות רגילות פשוט שתי מידות יותר ..יש עכשיו מלאאא מבצעים שווים קסטרו וכאלה.
    תנסי גם בעין השלישית יש שם טייצים מהממים

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני לא בעניין של טייצים

• את יכולה לקנות בתמנון, כמעט הכל מתאים גם להריון,
    המחירים שם ממש ברצפה, גם כשאין מבצעים

בהצלחה
  • מסכימה לגבי תמנון, יש שם מציאות, אם כי זה לא ביגוד אלגנטי אם זה מה שאת צריכה.

יש מקום שאני מחבבת, אבל לא הייתי מגדירה אותו כאחד עם מחירים שפויים... אמבריא ברוטשליד בת"א. יש שם מבחר די גדול של בגדי מעצבים (תראי באתר שלהם). החנות לא זולה בכלל, אבל יש מבצעים לפעמים. שווה ביקור אם את באזור.

~~ענת~~
  • אני לא קניתי בגדי היריון. קונה טייצים מ- s.wear (האנס), יש להם טייצים עם גומי לבטן ממש כאילו במיוחד להיריון, חצאיות גם כן עם גומי למעלה (מזברה, כל הצבעים והאורכים), חולצות מכל הרשתות, במידה הרגילה שלי, פשוט בוחרת ארוכות, טוניקות, ושהבד נעים ונוח ונמתח.
  • יש חנות בשם MALKA
    זה איפשהו במרכז
    שווה חיפוש!
    משם שלחו לי את כל הבגדים
    טייצים, ג'ינסים וחולצות הריון
    במחירים נורמליים
    ואני קניתי דרך האינטרנט באולד נייבי
    OLD NAVY
    ממש בזול
    וכל הפריטים מעולים ונוחים
    והכל בגדי הריון
    חולצה