חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב נכנסתי לשרותים וראיתי כתם חום(סליחה על התיאור) מאחר ואני בשבוע 6+6 לא נלחצתי ואמרתי שזה לא אומר כלום לגבי ההריון.
    הבוקר כבר הצטרפו לזה כאבי מחזור והחל דימום ממש.
    הלכתי למוקד ולאחר בדיקה מסתבר שההריון לא התפתח והשק ריק ובעצם זה תהליך טבעי עד שהרחם תתרוקן.
    כמובן שהתאכזבתי אבל שמחתי שלא אצטרך לעבור גרידה.

האם זה קרה למישהי? כמה זמן נמשך הדימום?
9 תגובות
עמוד 1

• מאחלת לך שתקלטי מהר בשנית

• כן, קרה לי. לא זוכרת כמה זמן נמשך הדימום, נדמה לי שימים ספורים. רק זוכרת שהמחזור הגיע אחרי יותר מחודש (כארבעים יום).
    גם כשלי זה קרה, דבר ראשון שמחתי שהכל יצא טבעי ולא אצטרך גרידה..
    שולחת לך הרבה
  • מחבקת אותך

• תודה בנות. אתן מקסימות
  • תודה בנות. אתן מקסימות
  • גם לי נפל בשבוע הזה ותהליך הדימום היה מאוד דומה לשלך. הבטא התאפסה תוך פחות משבוע. דווקא ביומיים של ההפלה הרגשתי סימני היריון- בעיקר בחילות. המחזור נמשך עשרה ימים והמחזור שאחריו הגיע באיחור- כבר שמחתי שמאחר המחזור והייתי בטוחה שמדובר בהיריון חדש אבל דווקא ביום שהיה לי האומץ לבצע בדיקת בטא קיבלתי מחזור- שעה אחרי בדיקת הדם - אוף. מאז אני מנסה להיקלט היריון נוסף ולא מצליחה- כבר כמעט שנה וחצי :(. מאחלת לך היריון חדש בהקדם האפשרי!!!
    [center]
  • מאחלת לך שתיקלטי שוב להריון כמה שיותר מהר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה