טוב שהפורום הזה קיים :] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם אם לא מדובר על היריון ולידה...פשוט כייף לפרוק עניינים אישיים ולקבל תגובות, אני פה אנונימית לכן אני שופכת את שעל ליבי...

מחר יש לי בחינה חשובה בביקורת (רו"ח) זו לא פעם ראשונה ולא פעם רביעית שאני ניגשת אליה. אני די חוששת ומצד שני מנסה להרגיע את עצמי שלא נורא, לא היו לי ברירות אחרות.
    האמת שתיכננתי ללמוד בחופשת הלידה, הבעיה היא שהנסיך הקטן לא היה ממש נוח כמו אחיו, ופשוט לא נתן לי מנוח. אני לא מחפשת אשמים, פשוט חשבתי לעצמי למה לא הצלחתי לשבת ללמוד כמו שצריך.

חודשיים וחצי היו ממש קשים ומתישים, לילות כימים + ילד בן שנה ושמונה חודשים, ללא עזרה ממשפחה וחברים ובעל שעובד קשה וחוזר מאוחר בערבים - לא רואה כל אפשרות להושיב את עצמי ללמוד.

החלטתי להכניס את הפשוש למעון ולשבת בבית ללמוד, אז חודש וחצי הוא במשפחתון ושוב לא הצלחתי להושיב את עצמי. כי בלילות הוא קם כל שעתיים שלוש, ובבוקר אחרי שאני לוקחת אותם לגנים אני די מרוסקת וההספק לא משהו.
    לאחר הלידה החלו בעיות בשיניים, שלא הרפו ממני עד שבוע שעבר. זה בכלל סיפור בפני עצמו
21 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מבינה אותך...לומדת גם ראית חשבון...נמצאת בשנת השלמה...וילדתי לפני 3שבועות...את כל המבחנים דחיתי ישירות למועד ב....שבוע הבא מבחח ואין לי מושג איך לגשת....לא שאפשר להתרכז וללמוד...

מחזקת אותך מפה!""" מחזיקה המון אצבעות...שיהיה בהצלחה!!!
  • אני כל כך מבינה אותך...לומדת גם ראית חשבון...נמצאת בשנת השלמה...וילדתי לפני 3שבועות...את כל המבחנים דחיתי ישירות למועד ב....שבוע הבא מבחח ואין לי מושג איך לגשת....לא שאפשר להתרכז וללמוד...

מחזקת אותך מפה!""" מחזיקה המון אצבעות...שיהיה בהצלחה!!!
  • תודה מאמי
  • אני יושבת עכשיו מול עבודה שאני צריכה להגיש מחר ולא מצליחה לכתוב מילה ,המוח ריק ,חלול ,מרגישה את הבריזה עוברת לי בין אוזן לאוזן ... קמתי ב5 בבוקר בלילה קמתי פעמיים להניק ,וגם לי יש בחינה ,אבל באפריל ,בחינה ממשלתית ...
    שיהיה לך בהצלחה ,וכן ילדים זה לא קל ,במיוחד שיש כל כך הרבה דברים על הראש ,מקוה מאוד שהסיוט של הבחינה יגמר מחר ולא תצטרכי לגשת אליה יותר
  • אני מבינה את שעל ליבך
    מאוד חוששת מאיך אתפקד עם העסק שלנו לאחר הלידה
    מתי אוכל לעבוד? ואיך זה יהיה
    יש הרבה חששות וציפייה לבאות
    יום נעים לכולם
  • מוכר...
    גם אני רואת חשבון.
    עשיתי את שנת ההשלמה עם תינוקת בת כמה חודשים ויחד עם הסטז' זו הייתה השנה הכי קשה שהייתה לי (וגם לבעלי) בחיים!
    החדשות הטובות הן שזה עובר
  • אני באמת מצדיעה למי שעושה את זה....
    אני רק למדתי איזה קורס של חצי שנה והרגשתי שאני יוצאת מדעתי!!!
    מצד אחד, נהניתי מאוד מהלימודים ומצד שני נקרעתי.......

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אני גם סטודנטית למשפטים שנה שניה בעלי רק שנה ראשונה סטודנט להנדסה.. ואנחנו גם עובדים .. נורא קשה... ורק על המחשבה שאני אצטרך לשלב עם כל זה תינוקי קטן שזקוק לתשומת לב אני מפחדת.. בעזרת ה' נקווה שיהיה פחות קשה ממה שזה נשמע.
  • דייייייייייייייייי פעם חשבתי שאני פה הרואת חשבון היחידה!!!
    אני רואה שיש עוד כמוני
  • זה ממש תלוי באיזה מסלול בוחרים.
    אני בחרתי בתחום מערכות מידע.
    אני התחלתי לעבוד (במקביל לשנת השלמה) בסוף 2007 וכבר לפני שנה קודמתי ואני מנג'רית באחד מהמשרדים הגדולים.
  • יפה מאוד!!!!
    אני באמת לא אוהבת את התחום של מערכות מידע- או שהיה לי ניסיון לא ממש טוב איתו...
    אבל הבנתי שאיתו בהחלט אפשר להתקדם!!!!!
    כמה שעות את עושה???משקיע רציני???שעות נוספות וכו?
    אני וויתרתי על עבודה בפירמה כי הבנתי שאני יצטרך לה**** את כול חיי לעבודה .....
    אולי במחשבה לאחור קצת חבל....
    הבעיה היא שגם שם לא מקבלים משכורות בשמיים.......
    אני בדרך לחשבות!!
  • ממש לא עובדת בטירוף.
    אני חושבת שהמזל הגדול שלי הוא שהגעתי למשרד כבר אמא ולא הרגלתי אותם שאני עובדת מלא
  • כול הכבוד לך!@!!
    בהחלט נשמע נושא מאוד מאוד מעניין...
    בעיקרון בגדול את צודקת וברור שתלוי באיזה נושא בוחרים וכו....
    רק שאולי לי היו ציפיות יורת גדולות מהמקצוע הייתי בטוחה שאחרי סטאג רק קופצים וקופצים כול הזמן........
    לי דווקא לא אכפת ואני אפילו יכולה לחשוב על זה שאני יחזור מאוחר לפעמים אפילו שמאוד חשוב ךי הבית ואני לא אשת קרירה אבל לבעלי זה כן מפריע אצלו יש סכמה-אמא=ילדים=בית............ולא שהוא ראה את זה בבית לאמא שלו יש משרד רואי חשבון בעצמה .....אולי בגלל שהוא לא חווה הרבה אמא הוא רוצה שהילדים שלו כן יחוו........
    אני טוענת שזה הרבה עוצר מהתקדמות לפחות במשרדים הגדולים ולפחות בהתחלה...........
  • מסכימה
  • מותר לשאול איפה את עובדת???
  • אהובה איך הלך המבחן???
    ומבינה אותך כל כך, את הגשת הפרוייקט גמר
    הייתי צריכה לעשות שתהל הייתה בת חודש ימים (הנקה מלאה, רצועות, ריפלוקס וגזים!)

לא קל בכלל... תעדכני

• אהובה איך הלך המבחן???
    ומבינה אותך כל כך, את הגשת הפרוייקט גמר
    הייתי צריכה לעשות שתהל הייתה בת חודש ימים (הנקה מלאה, רצועות, ריפלוקס וגזים!)

לא קל בכלל... תעדכני

• איך היה ?
    לא קל מקווה שיסתדר
    ושיהיה לך רק בקלות בריאות נחת ובשורות טובות
  • היי דובונית לב טוב......... חסרת לי פה
  • KPMG
  • KPMG
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה