היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בימים האחרונים לחיצות חזקות למטה קצת כאבים 3 פעמים ביום בשירותים (מספר 2) המון המון פיפי עוברי זז מלא!! הרופא כבר אמר שבוע שעבר שהוא יורד לכיוון צוואר הרחם והיום לראשונה הבטן התחילה לרדת!! ועכשיו המנקה שלי אמרה שהפנים שלי נפוחים!!!!!!!!!!!!! הצילו מה זה אומר??
8 תגובות
עמוד 1
שאת בחודש תשיעי ועתידה ללדת כל יום???
זה אומר שאת בהיריון. שאת כבר בתשיעי ושיהיה לך בשעה טובה
חחחחחחח אני משקשקת כולי אמא שלי צריכה להגיע רק ביום שישי!!! אין מצב שזה קורה בלעדיה וכלום עוד לא מוכן אצלי
אומרים שהפנים מתנפחות יומיים שלושה לפני הלידה אז שיהיה בהצלחה
שתהיה לידה קלה ובהצלחה!!!
לגבי הבגדים- בבית יולדות יתנו לך להשתחרר עם הבגדים של התינוקייה אם לא תבואי מוכנה- אני עם השנייה לא הספקתי להתארגן עם חיתול נקי וטיטולים למידה שלה ונתנו לי שני חיתולים ושלושה טיטולים בשחרור- אבל תמיד עדיף להיות מוכנים. [center]
ישראלית גם אני בלחץ מטורף!! בעלי בבוקר אמר לי שהפנים שלי נפוחות וגם האחות אמרה אז שאלתי מה זה אומר....אמרה שאני בחודש תשיעי ובכל יום זה יכול לקרות ...זה מלחיץ גם אצלי לא הכל מוכן ואני בכלל לא נפשית. צריכה עוד קצת זמן אבל יאלה ניתן לו להחליט ...ואחכ אנחנו כבר נחליט בשבילו את כל השאר
שיהיה לנו בהצלחה!! בקלות במהירות ובידיים מלאות !
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
ישראלית גם אני בלחץ מטורף!! בעלי בבוקר אמר לי שהפנים שלי נפוחות וגם האחות אמרה אז שאלתי מה זה אומר....אמרה שאני בחודש תשיעי ובכל יום זה יכול לקרות ...זה מלחיץ גם אצלי לא הכל מוכן ואני בכלל לא נפשית. צריכה עוד קצת זמן אבל יאלה ניתן לו להחליט ...ואחכ אנחנו כבר נחליט בשבילו את כל השאר