אחרי יותר משנה טיפולים זה הגיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סוף סוף....

אחרי כול כך הרבה זריקות, טיפולים, הורמונים משתוללים, מריבות עם הבעל (לא באשמתו), שאיבה אחת ו3 החזרות נתפס עובר אחד קטן ומהמם היום שבוע 9+2 ואושר (חוסר שפיות בנוסף) עליאי.

14 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב :)

:)
  • מזל טוב!!!
  • מל טוב (:

ליטלילי

• מזל טוב!
    שווה את זה!
    בהצלחה
  • בשעה טובה!!
    בקרוב אצל כולנו
  • מזל טוב
    איזה כיף לשמוע :)
  • אני לא אשקר היו מלא רגעי משבר נוראיים, אך המחשבה שכול דבר בזמנו ותמיכה מדהימה מהבעל, נוסיף רופא מדהים ואנושי שלדעתי חשוב הכי מהכול.
    אני מאחלת לכולן שבקרוב אצלכן ותהיו חזקות כולנו יודעות שזה לא תהליך פשוט והרבה גם גורם לשפיות לבגוד בנו.
    זה קטן עלינו בתור נשים עם כול מה שאנו עוברות.

חיזקו ואימצו.
  • היי
    אצל איזה רופא טופלת?
  • מ ז ל ט ו ב
    [

• בעניין הרופא שמו אבי צפריר ובהחלט מומלץ.
  • היי me007

הרופא זה באופן פרטי או דרך קופת חולים?
  • היי לגבי שאלתך הרופא מקופת חולים כללית אך הוא עובד גם פרטי באסותא ראשון לציון.

ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי mikey

היי me007

הרופא זה באופן פרטי או דרך קופת חולים?

• עידכון לנושא:

היום שבוע 11 ברוך השם הכול תקין ובעוד שבוע מהיום אני אדע אם זה בן או בת.
    ממש התרגשות, מחכה לרגע לספר לילד שהבטן לא סתם גדלה וכשאימא מבטיחה אז אימא מקיימת. הבטחתי לו שאני אדאג לו לאח או אחות (כמובן הוא רוצה אח). ואני כול כך מאושרת שאני מקיימת הבטחות.
  • איזה כייף לשמוע, שהכל תקין ואת מרגישה טוב ונפלא.

כל מה שקורה זה לטובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה