היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מעדכנת - אתמול ביצעתי הזרעה לראשונה בחיי. הפעולה הייתה קצרה ובכלל לא כאבה והכל בסדר ברוך ה׳. ההזרעה בוצעה כאשר היה לי זקיק אחד בגודל 21 מ״מ ורירית בעובי 7. כשהגענו להשבחת הזרע בדקי את הזרע לפניי השבחה ואמרו לי שהוא מצויין. אחרי השבחה הזרע היה ממש מצויין לדברי המעבדה וגם ע״י הרופא שציין שהזרע ממש מצויין ותקין! סה״כ הוחרדו לי 83 מיליון זרעים תקינים...אתמול הרגשתי ממש ממש את הביוץ כמובן לאחר זריקת אוביטרול. והנה, זה שוב מגיע - חיפוש הסימנים, להרגיש משהו שונה הכל... שוב, אני יודעת שרק אתמול זה קרה, אני יודעת שזה אינדוידואלי לכל אחת - אבל בבקשה, יש מישהי שנקלטה מהפעם הראשונה? האם הרגשתן משהו? הרגשה שונה?
תודה לכן ובהצלחה לכולן!
6 תגובות
עמוד 1
הכל יכול לקרות!!!! הזקיק בגודל מצויין והזרע טוב.....
תנסי להיות רגועה.. זה הכי הכי חשוב!!! אל תתאמצי יותר מדי, תחשבי דברים טובים ותעסיקי את יצמך כדי שהזמן יעבור מהר עד לבטא
המון בהצלחהההה
ליטלילי
הכל יכול לקרות!!!! הזקיק בגודל מצויין והזרע טוב.....
תנסי להיות רגועה.. זה הכי הכי חשוב!!! אל תתאמצי יותר מדי, תחשבי דברים טובים ותעסיקי את יצמך כדי שהזמן יעבור מהר עד לבטא
המון בהצלחהההה
ליטלילי
נשמע טוב! עדיין מוקדם, רק אחרי 8 ימים אולי היו סימנים
כבר ענו לך תשובות טובות [
עכשיו אני עוד יותר אוכלת סרטים אחרי שקראתי שלא כל זקיק יש בו ביצית....הייתכן?? האיקקלומין גרם לזקיק אחד בגודל 21 וזהו...
מה יכול להיות שזקיקים בלי ביצית? אז מה עושים במצב כזה? הראש שלי טרוד במחשבות, אוף אני באמת לא מצליחה להשתחרר מזה ואני מאוד רוצה להיות חיובית אבל משום מה זה לא קורה!
פוקה למרות שאני מאווווד מבינה את החששות שלך ואת המצב רוח
לפי מה שהבנתי, מתב של זקיקים בלי ביצית לא קורה כשיש רק זקיק אחד. אלה כשיש התערבות גבוהה של הורמונים ותגובה נמוכה מצד הגןף....