מחכה לתסמיני הריון שבוע שישי+1 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן..
    אני בת 27 וזהו הריון ראשון שלי, כרגע אני בשבוע שישי + יום, ועדיין לא מרגישה את הסימפטומים הכה מזוהים עם הריון-אני מרגישה עייפה אבל נראה לי שזה בגלל שאני עובדת עד שעות מאוחרות וקמה די מוקדם, היום בבוקר נגיד עברתי ברחוב והיה ריח של טיגון וזה עשה לי רע-אבל נראה לי שזה בגלל שהשעה היתה 8 בבוקר (!), והיום בבוקר הייתה לי מין בחילה כזאת של רעב-אז אכלתי חצי לחמניה והבחילה לא ממש עברה אבל היא ממש בקטנה, אני שותה די הרבה במהלך היום אז מן הסתם אני מוצאת את עצמי די הרבה בשירותים-אני לא מרגישה איזשהו לחץ מיוחד על השלפוחית שהוא לא כתוצאה משתיה מרובה...
    אני נורא מתרגשת ועדיין קשה לי להאמין שאני בהריון, ואני ממש מפחדת שזה לא אמיתי-אני נורא מפחדת להיקשר ולצפות.. אני כל הזמן מזכירה לעצמי שאין שום סיבה שזה לא יהיה זה..
    בעוד שבועיים (20.1) יש לי אולטרסאונד-בתחילת שבוע שמיני-ואני כל כך חסרת סבלנות..
    עשיתי רק פעמיים בדיקת דם לבטא והייתה קפיצה טובה מ-185 ל-502, השאלה היא האם צריך לעשות יותר משתי בדיקות דם? כדי לראות שהערכים ממשיכים לעלות..?

מקווה שלא אכלתי לכן ת׳ראש יותר מידי...
11 תגובות
עמוד 1
  • אהה, ועוד משהו-אני גם לא מרגישה שום שינוי בחזה-הוא לא גדול יותר או רגיש יותר, וגם הפטמות לא שינו צבע או גודל..
  • אין חוקים בהריון
    התסמינים לא זהים אצל כולן טגם העוצמה והתכיפות משתנים
    את בשלב ככ מוקדם יש כאלה בשבוע שלך שעוד לא מעלות על דעתן אפילו שהן בהריון..

סבלנות הכל יגיע...
    המשך קל ותקין??

• היי, את מזכירה לי את עצמי בשבועות האלה חח . אני גם ניסיתי לחפש תסמינים ובהעדרם ישר נהגתי לחשוב שמשהו לא בסדר . לצערי אני מטבעי בן אדם לחוץ . לגבי התסמינים בכל הריון זה מגיעה בתקופה שונה ויש כאלה שלא מגיעה בכלל. כשיגיעה זמנך תדעי ישר לזהות שאלו הם תסמיני הריון ולא משהו אחר . לגבי החזה - החזה שלי אכן גדל מאוד אך אין שום שינוי בצבע הפטמות. דרך אגב אני בתחילת שבוע 13! ודבר אחרון לגבי הבטן לדעתי אין צורך לעשות את זה מיליון פעם אני עשיתי משהו כמו בשבוע 5-6 והיה לי מעל 1000! אין מה להילחץ את כבר בהריון ואין צורך להוכיח את זה לעצמך מיליון פעם על ידי בדיקת דם . תחכי בסבלנות לאולטרסאונד זה הרגע הכי מרגש , ורק כשתיראו את זה תתחילי לעכל את מה שקורה ! בהצלחה !!!

אנה
  • דבר ראשון- מזל טוב על ההריון
    שיהיה לך מהיר וקל ותסיימי אותו בידיים מלאות

ובנוגע לשאלתך - זה עוד יגיע. את סה"כ בשבוע 6 ובאת בזמן הזה הגוף עדין לא הפנים שאת בהריון ולכן עדין לא הרגשת שום דבר
    תמתיני, זה עוד יבוא ותצטערי שביקשת להרגיש את הבחילות...
  • מזל טוב ..
    המשך הריון תקין !!!! תהיי רגועה הכי חשוב
  • תודה בנות! אני שמחה לשמוע שאני לא הלחוצה היחידה פה...
    בטוח יהיה בסדר - הכל טוב..
    עוד 11 יום לאולטרסאונד!! ווהו!!
  • אני גם הייתי כמוך, נלחצתי שאין לי בחילות, שאני ערנית מדיי וכל מיני תלונות כאלה..עשיתי פעמיים בדיקת בטא ואולטרסונד לראות את שק ההריון בשבוע 6.
    אז חכי לאט לאט הכל יגיע... לי בשבוע 10 זה בא בגדול!!! בחילות קשות כל היום, עייפות, כאבי בטן, עצירות ומה לא ... חח
    מזל שזה חלף בשבוע 14 :)
  • אצלי בשני ההיריונות כל התסמינים הגיעו בשבוע 7.
    רק העייפות היתה ממש מההתחלה, הרגשתי עייפות קיצונית עוד לפני האיחור במחזור כשעוד לא ידעתי על ההיריון וזה מה שגרם לי לחשוד..
    לגבי תכיפות לשירותים, זה רק עכשיו התחיל אצלי, בחודש שביעי! עד לפני שבוע בערך עוד לא קמתי בלילה לשירותים וגם ביום לא הלכתי הרבה. הסיבה לתכיפות לשירותים היא שהרחם גדל ולוחץ על שלפוחית השתן.
    לגבי שינוי בגודל החזה, אכן יש שינוי (אם כי אצלי הוא ממש לא דרסטי) אבל בשבוע בו את נמצאת זה נורא מוקדם.
    שיהיה בשעה טובה
  • אני בשבוע 9 .. וסובלת מהבחילות והנפיחות של הבטן כמו לא יודעת מה ..
    תהני כל עוד אין לך תופעות לוואי :)
  • כל הריון שונה מחברו ומקודמו, זה מאד תלוי.
    אצל נהוראי לא היה לי כלוםםםםםםםםם
    אצל תהל עייפות בחילות ומה לא.
    כל עוד אין לך תופעות - תגידי תודה ובלי עין הרע 555
    זה יכול להגיע בסוף, מחר או בחודש שישי. ויכול בכלל לא.
    אז שימשיך קל ותקין

• תודה לכולן!! שיהיה לנו המשך קליל וכייפי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה