היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ילדתי נסיך קטן ומושלם בשעה 9:30 בבוקר היום 9/1 במשקל 3.100 פשוט מדהים!
היה קשה סבלתי מצירים נוראיים מהשעה 12:30 בלילה עד השעה 5:00 בבוקר אחרי 4 נסיונות לקבל אפידורל בפעם ה 5 הצליחו- היה קשה כי זזתי כול הזמן ומי מי מיייי שהמציא את האפידורל הזה פשוט גאוןןןןן!!!!! איזה כיףףףףף אחר כך לא הרגשתי כלום!!! בשעה 6:00 פתיחה 7 בשעה 8:30 פתיחה 10 בשעה 9:30 נולד הנסיךךךךךךך!!!!!!
מזל טוב נסיכהההההההההההה איזה כיף לשמוע ברוך ה' שאת בריאה ושלמה וגם הנסיך הקטןןן!!! תנוחי כמה שאפשר ותתכונני למלא מבקרים
המון מזל טובבבב
יפה מאוד!! גאות בך מותק!!! שמחה שהכל בסדר ונשמע שאת מרגישה מצויין הרבה מזל טוב תגדלי אותו בנחת אהבה ושלווה. תנוחי לך כמה ימים ויאללה להתארגן על ברית....
נשיקות לפיצפון!!!
אוראלי מזל טוב!!!! נשמע שיחסית היתה לך לידה קלה, איזו התרגשות! תהני מהנסיך, בריאות ונחת, תתכוננו לברית ותעדכני את שמו. איזה כיף שאת אחרי!
דייייייי, אני לא מאמינה!!!!!!:) את אחרי, את קולטת??? מזל טוב!!! איזה אושר והקלה את בטח מרגישה..... חיבוק הכי גדול שאפשר, מאמי! פשוט כותבת לך ומחייכת:)
~~ענת~~
בשעה טובה
יפיופה... כל כך מגיע לך!!!
בשעה טובהההההה אהובתי!!!
מזל טוב!!!
הסתכלתי על התאריך שוב ושוב ולא האמנתי - איך זה שילדת בבוקר וכבר יש לך כחות לכתוב לנו פה בפורום?!?! כל הכבוד לך ויישר כח!
המון בריאות ובהצלחה!
ככה זה אתן שותפות לדרך וגם לתוצאה...
מזל טוב נשמה יואווו אייך אני שמחה בשבילך אחרי ציפייה כול כך ארוכה הנה את אמא כול כך מגיע לך מאמי גדלי אותו בנחת נשיקותתתתת
מזל טוב נשמה יואווו אייך אני שמחה בשבילך אחרי ציפייה כול כך ארוכה הנה את אמא כול כך מגיע לך מאמי גדלי אותו בנחת נשיקותתתתת
וואוווו אוראל איך אני שמחה בשבילך!! עברנו ממש את אותו תהליך עוד מפורום פוריות אני זוכרת שעשו לנו שאיבה והחזרה באותו יום! אצלי הנסיכה עוד לא מראה סימני יציאה.. כנראה טוב לה בבטן של אמא שלה
איזה יופי כייף לשמוע שאת כבר אחרי שיהיה בשעה טובה ונחת מהנסיך
המון מזל טוב נסיכה! איזה מרגש הרגע הזה שהם יוצאים! היה לי פלאשים של כל התהליך שעברתי ואז התפרצתי בבכי מטורף!! מי כמוך מבינה!!! תגדלי אותו בנחת ורפואה שלמה לאמא הטריה!!!
מזללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב
תודה תודהההה בנות יקרות על המילים החמות
יחסית היתאוששתי די מהר מה שכואב כרגע ומפריע לתפקוד זה כאבי גב של האפידורל ולחץ מטורף שאני מרגישה בטוסיק.. כתוצאה מהלחיצות או שזה טחורים אין לי מושג ..
אויש הטחורים, למי אין אחרי לידה. לקח לי איזה חצי שנה להפטר מהם... מציק ומעצבן.
עזר לי מאד פרקטו, מגבונים ומשחה יש בהם מרכיבים שעוזרים לכיווץ כלי הדם, ממליצה בחום.
כל מה שעזר נגד עצירות (שזיפים וכאלו) תשתמשי בינתיים שלא תתאמצי בכלל, זה סתם מחמיר...