חלבון בשתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    מה שלומכן? בבוקר הלכתי לעשות מעקב הריון ומצאו לי חלבון בשתן +++ ( שלושה פלוסים) לחץ דם תקין ואין בצקות. הגעתי לאחות קופ"ח בבוקר כי יש לי בעיה של שאני מרגישה עיוותים ברגליים ובכל הגוף כמו שמרגישים בשינויי מזג האוויר ולא יכולה לשים עליי שום בגד . הכל מעצבן אותי על גוף
    האם מישהי חוותה תופעה כזאת בהריון ? ומה עושים עם החלבון?
    האחות אמרה להיות במעקב וזהו
    האם יש צורך לעלות למיון ?

4 תגובות
עמוד 1
  • מה זה 3 פלוסים?
    גם לי היה פעם אחת חלבון בשתן פעם אחת שהייתי במוניטור,
    באתי אחרי כמה ימים וזה נעלם...לא הייתי עולה למיון אבל כן הייתי מבקרת שוב בקופה יום א לעקוב. ואם ה3 פלוסים זה חמור וזה מדאיג אותך, לכי למיון וזהו.
  • המון פעמים החלבון בשתן קשור פשוט מאוד, לתאי זרע שיוצאים יחד עם השתן, אם קיימת יחסים בלילה שלפני, אז זו התשובה.
  • שלושה פלוסים לפי מה שקראתי זה מעל 80 דצליטר של חלבון למזלי לחץ הדם שלי תקין ואין לי בצקות אז האחות שללה רעלת הריון. ביום ראשון אלך לבדוק שוב חלבון בשתן.
    בנות יש לי כאבים נוראיים בעצם הזנב וכאבי מחזור מציקים שבאים מהגב אל הבטן התחתונה . זה כאב סביל אבל מציק מאוד מה זה יכול להיות. ממש כואב לי ללכת. מרגישה מיואשת מכל הכאבים האלה

• היי תעקבי אחרי זה חמודה...אני בהריון עם הבת שלי יילדו אותי בשבוע 33+3 בגלל חשד לרעלת היה לי לחץ דם גבוה 179/99 +בצקות כול הגוף +חלבון בשתן +4...עקבו אחריי ככה משבוע 29 הייתי מאושפזת כול יום חמישי עד יום ראשון בגלל שלא היה שינוי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה