חום השחר המשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    שאלתי המון שאלות, שאלה אחרונה ודי

אמנם ציינת בפניי שאין להתייחס לבדיקת חום השחר כבדיקה וודאית ומדוייקת, אך ייד עם זאת בכל מקום רשום היא הבדיקה הכי מדוייקת לזיהוי ביוץ.
    לכן אשרל שוב כי זה מאוד מטריד אותי (בין אם אקלט ובין אם לא), אם יום אחרי הביוץ והזרעה(שזה בעצם וודאי כי הייתי אחרי זריקת אוביטרול) חום השחר היה 36.1-36.2 איך יכול להיות? הריי היה ביוץ וודאי נכון וחום השחר מראה רק יום אחרי שהתקיים ביוץ? זה ממש מעסיק אותי כי זה לא סתם בדיקה אלא אחרי זריקה שמוודא שאכן התרחש ביוץ ואם הוא נשמר אז יש הריון, אבל אצלי מההתחלה הוא מאוד נמוך....יכול להיות שהזריקה אוביטרול או הפעולה משפיעה?

שאלה נוספת, יש מצב שיש זקיק ללא ביצית?!? האם זה אצל כל אשה? או רק בטיפולים?

תודה רבה ושבת שלום!!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש ביצית בכל זקיק ויש ביוץ אחרי אוביטרל
    לכן, אל תתעסקי בכלל עם חום השחר...זה סתם משגע לך את השכל
    ולא חשוב

בהצלחה
    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה