-
היי מותק, נשמע לא פשוט בכלל.
איך לך עזרה ממישהו? בעלך לא יכול לקחת חופש ליומיים שלושה?
אמא/אחות/גיסה/חברה/שכנה... רק לאחה"צ אחד.
שתוכלי לנוח לאגור כוחות.
תדעי לך שגם אני הקפאתי את הלימודים בשביל תהל
זה היה צעד נבון, שהייתי במיטבי והיא במיטבה השקעתי במלוא המרץ
אם לא היה כך, הייתי מגיעה חסרת כוחות ולא מוציאה את המיטב.
שולחת לך המוני חיבוקים וחיזוקים
-
Aika יקרה, ככה זה בהתחלה ובעיקר עם תינוקות יונקים. . מאוד מוכר לי העניין שאפילו ללכת להתקלח או ללכת לשירותים נהיה פרוצדורה. ההנקה הרצופה בלילה, הידיים וכו'.
תזכרי שהכל מאוד זמני. מגיל 3 חודשים ההנקות יותר קצרות ופחות תכופות.
גם הגזים זה עד גיל 3 חודשים.
לגבי הפטמות הסדוקות, את משתמשת במשחה? כי זה מאוד עוזר והכאב הזה בפטמות אמור לעבור תוך כמה ימים אחרי הלידה. מתי ילדת? אא"כ הכאב נובע מאחיזה לא נכונה.
קבלי הרבה
-
יש עזרה...אני אצל אמא שלי כ ר כמעט חודש...בלעדיה הייתי מתאבדת...הבעיה שהקטנה לא מכערה באף אחד אחר ובכאבים חזקים צריכה אותי....אמורה לחזור עוד שבועיים הביתה ובלחץ איום מזה..
לכי תסבירי לבעלי איך אני מקפיאה עכשיו לימודים ומשאירה 23000 שח בפח זה מה שעלו הלימודים...אוווףףף... התכנון היה להישאר חצי שנה בבית...כרגע נראה בלתי טפשרי ויקח יותר....או שאני אתאבד בדרך מרוב תשישות ויאוש....לישון כולה שעתיים בלילה זה לא קל...בכל הנקה כמעט נרדמתי....עטפתי אןתנו בכריות למקרה שבאמת ארדם...מחזיקה אצבעות אןלי תרדם...
לגבי הפיטמות אני מנסה לרפא אותן לוקח המןן זמן כי שןם משלה לא עזרה...יעצו חי להפסיק לשאוב ולתת לקטנה...עך דזה אמור לעבור מתישהו...
-
אני כל כך מבינה אותך....
לגבי הפטמות - כאבים זה רק מהצמדות לא נכונה. לכי לטיפת חלב יש שם יועצת הנקה ויעזרו לך להצמיד נכון. ברגע שתהיה הצמדות נכונה הכאבים יעלמו וגם הסדקים. משחות לא באמת עוזרות....
גם הקטנה שלי צורחת כל היום מכאבי בטן. נכון שהציצי מרגיע אותה אבל זה חא פיתרון נכון. כמה זמן היא יונקת בכל פעם? אם זה קצר אז מה שקורה זה שהיא יונקת בעיקר את החחב הדליל המחא במים וסוכרים. היא לא מגיעה ליחב העשיר בשומנים וסמיך. יוצא מצב שיש הצטברות של לקטוז בגוף התינוק וזה תוסס וזה מה שגורם לגזים החזקים...
מה שיעצו לי זה לא להחלעף שד אחרע גרעפס. פשוט להמשיך מאותו הצד ואז הסיכוי להגיע לחלב העשיר גדול יותר.
הנוסף, תנסי להוריד מהתפריט שלך בננה ואורז. אני כבר שבוע בלי זה ויז הקלה אצלה.
שיהיה המון בהצלחה
-
נותנת לה לינוק כל הנקה מדד אחר כלומר אחרי הגרפס ממשיכה לאוצו אחד...לא אוכלת אורז ובננה....היא עכשיו מתחברת טוב אבל לוקח זמן שיתרפו
מחפשת פתרון חמוצץ...ובעצם אני המוצץ..
-
הקטנה שלי סבה ל 3 סוגים שונים של מוצצים
אוונט, טומי טיפי, נוק
מה שכן הסכימה זה מוצץ לסרבנים
הוא מעוצב ממש כמו פיטמה והוא ממש רך
-
יש לי הכול בבית...כלום...גם לא של סרבנים ..אני המוצץ..
-
גם הבת שלי לא רצתה שום מוצץ ואני הייתי המוצץ שלה.. יש כאלה ילדים!
-
מבינה אותך לגמרי!! הקושי הזה הוא בלתי נסבל... ועד כמה שמנסים לעזור לך מבחוץ בסופו של דבר זה את, הציצי שלך והתינוקת הקטנה.
בגלל זה כל מה שיש לי להציע לך זה תמיכה נפשית וחיבוק וירטואלי!! לפעמים הידיעה הזאת שעוד אנשים מבינים אותך קצת עוזר כי זה הופך את זה לטיפה יותר נורמלי ועוזר לא להשתגע. קחי בחשבון שעם הזמן זה הופך ונהייה קל יותר.
ובקשר לכאבים בפטמות, ראיתי שיש סדרה חדשה להיריון ואמהות של מורז ויש שם ג'ל כזה לטיפול והרגעת הפטמות. לא ניסיתי את זה ספציפית אבל המוצרים שלהם בדרך כלל טובים. תבדקי את זה :)
אגב, למה להקפיא את הלימודים אומר שזרקת את הכסף לפח? את יכולה לחזור עוד שנה ואז לא לשלם שוב את מה ששילמת... או שאני טועה??
-
נראה שקצת מתחיל להשתפר ...לא עם הקטנה אבל השאר כן...מקפיאה רק סמסטר אחד ואחזור עליו שנה הבאה.. קיבלתי אישור ותוספת זמן של חצי שעה עד גיל חצי שנה לצאת ולהניק בזמן מבחן...מתחיל לחייך.
-
נראה שקצת מתחיל להשתפר ...לא עם הקטנה אבל השאר כן...מקפיאה רק סמסטר אחד ואחזור עליו שנה הבאה.. קיבלתי אישור ותוספת זמן של חצי שעה עד גיל חצי שנה לצאת ולהניק בזמן מבחן...מתחיל לחייך.
-
-