קניות ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה (35+4) עשינו קניות לקטנה.

הסתובבנו שמשך 5 שעות בערך בירכא, מקום ענק עם מבחר מטורף
    אנחנו ממליצים מוכרות מקסימות ובאמת כל המותגים.

נתקלנו שם בכמה מוצרים שלא ידעתי אם לקנות, אשמח לתגובות.

פח לחיתולים- שמעתי מחלק שלא כדאי ועדיף לזרוק לזבל, רק שאני גרה בקומה שנייה בלי מעלית וחדר הזבל מסביב לבניין, אז אני לא ממש רואה את עצמי מפנה את הפח כמה פעמים ביום.
    מישהי מכירה? ממליצה?

מחמם חלב- צריך? לא הבנתי מה ששימוש בו?

צילון לאוטו- נתקלנו בסוג שעוטף את החלון או הדלת גם מחוץ לאוטו, מכירות? מומלץ? יש המלצות על סוג מסוים?

השמיכות שמגיעות בסטים של המצעים, מספיק חמות לחורף?

נראה לי מספיק שאלות בינתיים

תודה ושבוע נפלא לכולן
2 תגובות
עמוד 1
  • 1. אם לא תפני את הזבל כל יום זה יסריח בבית כדאי שיהיה לך פח לחיתולים ,אבל לא חייבים מיוחד ,מספיק אחד אטום וכל חיתול שימי בשקית מתכלה סגור היטב ככה יהיה פחות ריח ,אם את ממש רוצה פח מיוחד אין לי המלצה ,אף פעם לא השתמשתי

2. מחמם בקבוקים - אם תניקי אין ממש שום צורך בו , אם לא תניקי שמעתי שזה חוסך זמן ,לא הייתי קונה מראש ,חבל על הכסף

3. צילון לאוטו היה לנו כזה שאוטף את החלון כולו ,היה אחלה ושימש אותנו מצויין -קנינו את הכי פשוט -לא במאות שקלים -משהו כמו 25 שקל לדעתי גם כרגע מיותר ואפשר להסתדר עם גגון של סלקל או חיתול טטרה

4.ושמיכות הן מספיק חמות -אבל - עדיף לא להוציא 300 ש"ח על סט סתם ביזבוז כסף אפשר לקנות הכל בנפרד והרבה יותר זול ,לתינוק ממש לא משנה איזה סדין יש לו העיקר שהוא נעים ונקי
  • פח לטיטולים- מיותר. לטיטולים יש ריח לא נעים ואין עניין לתת להם להיערם. תמיד אחרי החתלה שמתי את הטיטול בתוך שקית ניילון רגילה וזרקתי לפח שבמטבח. בערב- בעלי תמיד מפנה את הפח של הבית. אין עניין לשים פח בחדר. מיותר.

מחמם חלב- אין צורך. אפשר לחתם בתוך ספל/קערה ובתוכה מים רותחים.

צילון לאוטו- כמה כבר נוסעים עם תינוק קטן ברכב? וכשנוסעים, אז אפשר לשים חיתול בחלון שיעשה צל.

השמיכות שמגיעות בסטים של המצעים- לרוב, אינם מתאימים לתינוקות ממש קטנים שנולדה, כי הן כבדות (לנו לא, אבל לפצקונים שלנו שרק נולדו-כן)
    אני השתמשתי בשמיכת פליז קלילה ומחממת ורק אחרי שהבת שלי גדלה וכשעברה למיטה ולחדר משלה, השתמשנו בשמיכת הסט.

l]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה