היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופאה נתנה לי מרשם ל dhea בינתיים אתחיל גם לקחת אותו.
שיהיו רק בשורות טובות
ליטלילי
11 תגובות
עמוד 1
מצטערת לשמוע... שולחת לך חיזוקים! חודש מוצלח יותר פעם הבאה.. עדי
מקסימה שלי, אני כ"כ מצטערת לשמוע! :( מקווה מאוד שסקרוב קרוב יהיה לך נס שייסתיים בבטא מעלפת ודופק תקין! מקווה שהכדור יעזור קצת...
שולחת לך חיבוקים ונשיקות, תהיי חזקה!
בהצלחה חודש הבא ליטלוש שיבוא עם בשורות טובות
אני כל כך מצטערת לשמוע, שולחת לך אלף
שאלה לי אליך- האם ניסיתם פרוטוקל ארוך?
כל מה שקורה זה לטובה
תודה רבה בנות יקרות..
אוריקי, ניסיתי גם פרוטוקול ארוך עם מנופור והוא היה פחות מוצלח מזה... טמנם בו היה לי הריון כימי אבל הכי פחות ביציות באיכות הכי נמוכה מכל הטיפולים
אז עכשיו חזרנו לתכנית הראשונה שהייתה לנו שבה שאבו 5 והחזירו 2 היא הכי התאימה לי
נחזיק אצבעות........
ליטלילי
אני מקווה שעם המרשם שקיבלת, עם האופטימיות שיש בך והפרוטוקול המנצח, עוד חודש כל זה יהיה בגדר זיכרון עמום...(: בהצלחה!!
את הכדורים האלה לא קונים בבית מרקחת רגיל . תכנסי באינטרנט תרשמי : איפה אפשר לקנות את הכדורים וזה ירשום לך . בדרך כלל לוקח משלוח כמה ימים . בהצלחה
רעיה, אמרו לי בסופר פארם שהם עןלים 270 שקל לחודש.. זה הגיוני?
ליטלילי
כן אבל זה לחודש . כמה הרופא אמר לך לשתות 75 ? לפי מיטב זכרוני זה 270 שח לחבילה ככה שאם אתצריכה לשתות 75 אז ה50 עולה בסביבות 270 וה25 עוד איזה 100-200 שח אני זוכרת שעלה לי 450 שח . תבררי .. ואם יש לך משהו שנוסע לחול אז עדיף לך ..
כן.. היא נתנה לי של 75
יש לי דוד בלונדון אשאל אותו כמה זה עולה שם. אולי עדיף לעשות מישלוח
ליטלילי
היי ליטלילי מצטערת לשמוע באמת קיוויתי בשבילך שהביצית היחידה שהייתה כן תופרה מקווה שהכדור שניתן לך עכשיו יעזור ויביא לך בייבי בהקדם ומחזיקה לך אצבעות שהחודש יהיה החודש שלך