מבולבלת ומקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היוש:) קודם כל אני חדשה פה, בטוחה שיש כאן מנוסות ממני אשמח לקצת עזרה מהמבינות:)
    אני מנסה להקלט כבר בערך 10 חודשים. בעבר המחזור שלי היה ממש מסודר גם בלי גלולות כל 28 יום כמו שעון שוויצרי. בחודשים האחרונים הוא החליט שהוא מאחר, כל חודש במספר ימים שונה, מה שמקשה על חישוב הביוץ. בעבר הייתי בודקת עם ביוצית, אך התייאשתי מהן (לא מספיקה לבדוק כל יום באותן שעות וכו'). מפה לשם גם עכשיו המחזור מאחר (בערךב3 ימים). מרגישה קצת נפיחות בבטן אבל חוצמזה לא משהו מיוחד. מהסקרנות עשיתי בדיקת ביוצית (שמעתי שהיא מזהה לפעמים גם הריון) וישר איך שטבלתי את המקלון הופיעו שני פסים ותוך כמה שניות הפס "ביוץ" נהיה יותר כהה מהפס ביקורת, מה שבחיים לא קרה לי בעבר.. מישהי חושבת שיש סיכוי? הלוואי הלוואי!!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי

יש סיכוי טוב במיוחד שגם המחזור שלך מאחר,
    תעשי בדיקת הריון ביתית הכי טוב!

בהצלחה
  • גם לי קרה אותו הדבר לפני חודש! היה לי איחור ובדקתי במקלות ביוץ שיש לי בבית סתם כדי לראות.. יצא חיובי מובהק, ובכמה סוגים.. וגם כמה ימים... אחרי שבוע איחור עשיתי בדיקה ביתית יצאה שלילית.
    למחרת הלכתי לעשות בדיקות דם יצא שלילי. ואז שאלתי את הרופא והוא אמר שהיה ביוץ מאוחר. ובאמת איחר לי השלושה שבועות.
    הכי בטוח בדיקות דם!
    בהצלחה מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה