פעם ראשונה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול, השארתי את הקטנה (3 חוד') עם בעלי ואמא לבד... למשך 4 שעות. כמובן השארתי הכל מתוקתק, חלב שאוב בפריזר לפי מנות, בקבוק נקי וכו'וכו' היא הייתה מתוקה ומקסימה (כנראה לא התגעגעה יותר מדי, אני כן) אבל- שביתת רעב. לא הייתה מוכנה לאכול כלום עד שחזרתי. כשחזרתי התנפלה עלי כאילו לא אכלה שבועיים והלכה לישון... סמסטר הבא אני לומדת, איך מרגילים אותה לבקבוק??
7 תגובות
עמוד 1
  • או הו, כל הכבוד

• אהה אגב, בגבעת שמואל (קרוב אלייך!) מוכרים את הבקבוק של המדלה ב-80 או 90 אם זכור לי נכון... נסעתי עד שם.

• תנסי בקבוק של טומי טיפי
    ובדרך כלל עדיף להרגיל לבקבוק
    כבר מגיל שבוע...
    אני הייתי מנסה להמשיך לתת בבקבוק
    אולי היא כן תישבר...

]

• וואו, כל הכבוד!
    נראה לי ממש מפחיד הפעם הראשונה..
  • סופי זה אכן עלול לפגוע בהנקה, עדיף רק אחרי גיל חודש! ובהתחלה לא ממליצים לתת מים רק אם יש צורך כלשהו.
    אנסה את הטומי טיפי יש לי אחד כזה בבית (עד עכשיו ניסיתי אוונט נטורל שגם אמור לדמות הנקה). שירהלה יקרה, באיזה חנות בגב"ש?
    תודה על העצות בנות...
  • וזה אכן היה מפחיד, ניסיתי לשחרר אבל כל רגע שלחתי הודעות מה קורה.. הבטחתי לאחי הקטן בילוי משותף שהוא מאד רצה כמתנה לבר המצווה שלו, והבטחות צריך לקיים...
  • זה שהשארת אותה - כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה