שוב אותו הדבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    החודש הייתה הזרעה שנייה עם הורמונים ואוטרוגסטן כתמיכה
    לפני שבוע עשיתי בדיקות דם ויצא שלילי, פרוגסטרון היה 65.9 ואסטרדיול 215
    היום שבוע אחרי המחזור עדיין לא הגיע ובבדיקות דם, בטא שלילי, פרוגסטרון 47.7 ואסטרדיול 195
    אני לא מבינה למה הוא יורד כל כך לאט

פעם קודמת היה לי אותו דבר ולקח לי 3 שבועות לקבל מחזור אחרי הפסקת התמיכה
    ובסוף בזכות בדיקות דם של פרופיל הורמונלי, גילינו שביום השישי של המחזור היה ביוץ טבעי שגם הוא לא נקלט
    והחודש כרגע שוב אותו סיפור
    שאלונת, האם חייב לקחת תמיכה אחרי הזרעה? האם אתן לקחתכן תמיכה אחרי הזרעה או רק אחרי הפריה?

אני לא מבינה מה עובר על הגוף שלי, גם בלי התמיכה הפרוגסטרון שלי אחרי ביוץ מעולה, פעם אחרונה שהיה הביוץ הטבעי הפרוגסטרון היה 57.7 שבוע אחרי הביוץ, והרופא שלי אמר שזה מעולה, אז למה לקחת תמיכה אחרי הזרעה?
11 תגובות
עמוד 1
  • היי

אני לא ככ מבינה במיכות האלה.. אבל אני יודעת לןמר לך שאצלי גם בהפריות וגם בהזרעות נתנו לי תמיכה...

מה שבטוח - זה לא מזיק.. ובטח יש לו עוד סיבות.

אולי תעלי את השאלה הזאת לרופא שלך תיראי מה נוא יגיד

ליטלילי

• אגב, אם זו התגובה אצלך, למה לא מעלים לך מינון?

ליטלילי

• אני עשיתי עום שלישי שעבר הזרעה ראשונה - מחר זה שבוע.
    וגם אצלי הרופא אמר לקחת שני כדורים ביום, בוקר וערב (אסטרופם)
    אני הבנתי שחובה לקחת תמיכה כי במידה ונקלט צריך לקחת עד שבוע 9 אחרת חלילה וחס יש הפלות....

אני בנתיים שבוע אחרי ולא מרגישה כלוווום ובא חי לבכות, אני מתאפקת
  • כי הזריקות מורידות משמעותית את הפרוגסטרון הטיבעי.
    וזה חשוב לקליטת עובר.
  • אני לקחתי תמיכה רק אחרי ההפריה.
    אחרי ההזרעה לא לקחתי.
  • היי בנות

תודה
    אני לא יודעת מה לעשות עם זה
    גם הרופא שלי לא יודע למה זה קורה, למה לוקח לפרוגסטרון כל כך הרבה זמן לרדת ולמחזור להגיע
    ליטלילי אני לא יודעת למה הוא לא מעלה לי את המינון, הוא רוצה להישאר עם 50 פיוריגון ולהתחיל מהיום הרביעי
  • אולי כדאי לשאול אותו....

אם הוא לא מקדם עניינים, תנסי לקדם את רק אם בא לך ומרגיש לך נכון כמובן......

ליטלילי

• היי ליטלילי
    אני עושה דיקור סיני והמטפל שלי התייעץ עם מטפלת נוספת והם אמאו שכנראה הגוף שלי מייצר חום ומספיק פרוגסטרון בגלל זה לוקח לו זמן לרדת אחרי הפסקת התמיכה
    כי בביוץ טבעי הפרוגסטרון שלי מגיע מעל 60

לגבי המינון, מה יתן לי אם אני יעלה את המינון החודש? האם זה יתן לי יותר זקיקים?
  • זה אמור לעלות את התגובה השחלתית........

ליטלילי

• אבל בהזרעות הם לא אוהבים את זה כי אין להם שליטה על כמות הבחציות שיכולות להיות מופרות אחכ...

ליטלילי

• הבנתי

הרופא אמר שבמינון כזה אמורים להיות 2 או 3 ביציות
    נראה מה יהיה החודש
    אני עדיין מחכה למחזור שלא רוצה להגיע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה