שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    ביום חמישי הקרוב ה 16.1 יש לי בדיקת שקיפות עורפית. קודם כל אני מאוד לחוצה!! לא יודעת איך להרגיע את עצמי מאז שהתחלתי את ההריון יש לי לחץ לפני כל בדיקה וביקור אצל הרופא.. ואני עוד חושבת על כל הבדיקות שמצפות לי בכלל מכניס אותי לחרדה! אבל אני מנסה להרגיע את עצמי בכך שאני צעירה בריאה לחלוטין ברוך ה, ובכללי הכל בסדר!!!
    טוב לשאלה העיקרית ... ביום חמישי אני אהיה שבוע 13+1 האם יש סיכוי ואפילו קטן שיהיה אפשר לראות כבר את המין של העובר???? אני כל כך מתרגשת פשוט לא יכולה לחכות כבר.. כמובן שלא משנה מי יהיה , אבל עדיין מחכה בקוצר רוח לגלות !!

אנה
14 תגובות
עמוד 1

• בהריון הראשון בשקיפות אמרו לנו שמדובר בבן . בשני בשקיפות לא ראו , ראו בסקירה ראשונה שזה שוב בן

http://www.holdthatpic.com/
  • אנסה לחשוב חיובי כמה שאפשר!!
    מחכה בקוצר רוח לבדיקה!!

אנה
  • אין לך מה לפחד או לחשוש

תהיי רגועה ותהני מכל רגע
  • זה לחץ טוב (: בעזרת השם הכל יהיה בסדר ותקין עם הרבה אמונה ותפילות.
    לי בשקיפות עורפית לא אמרו כלום זה נורא תלוי גם באיך שהעובר שוכב ברחם...

אבל עוד טיפה טיפה סבלנות , תהני מהניחושים..
  • בנוגע למין בשקיפות 50/50 וגם זה תלוי כמו שאמרו לך
    בסקירה כבר 90% ודאות.

בנוגע ללחץ זה טבעי מותק
    אבל תנסי לבוא בחיובי וברוגע, לאט לאט מעכלים ונהנים מזה
    תעדכני והמון בהצלחה

• אהה ואורטל??? בשעה טובה אהובה

• איזה מתוקות אתן !!!! איזה כיף שיש את הפורום הזה עם כל כך הרבה בנות תומכות!
  • הפחד והחשש מובנים לחלוטין
    טבעי בהחלט
    חשוב לחשוב חיובי
    לי עזר להתרכז בשמחה ובאושר של לראות את העובר שוב בכל בדיקה ולשמוע את הסאונד היפה ביותר בעולם של דפיקות הלב שלו

ובהחלט יכול להיות שבשקיפות יגידו לך את מין העובר אבל זה בדרך כלל לא במאה אחוז כי זה עוד מוקדם.....
  • אין לך ממה לחשוש!
    אני ציפיתי ממש בכיליון עיניים לבדיקות - זה ההזדמנות "לראות" קצת..
    ולי אמרו בשקיפות 90% בת וצדקו...

• וואייי זה הכי כיף את ממש תראי אותו כבר ולי אמרו כבר בשבוע 12 שעשיתי שיש לי בן
    ממש רואים כבר תינוק קטן... זה מרגש תהנייי אין מה לחשוש
    בהצלחה

מורן
  • כן כמו שקראתי אם זה בן אז יראו ישר בלי טעויות
  • אם מדובר ברופא עם ניסיון באולטרסאונד
    יש סיכוי שיקלע כבר בשלב הזה.
    תלוי מי הרופא...
  • גם אני הייתי ממש בלחץ לפני השקיפות וכל כך רציתי כבר לעשות ולדעת שהכל בסדר עם התינוקי. לדעתי זה הכי קשה ההמתנה בין בדיקה לבדיקה.
    אבל זה כל כך מרגש לראות אותו על המסך.. עוד יומיים תראי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה