לימודים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהריים טובים לכולן !!
    יש לי שאלה לבנות שלומדות או סיימו ללמוד .. אני כרגע לומדת שנה ראשונה . סך הכל יש לי שנתיים של לימודים . תאריך לידה משוער שלי זה סוף יולי , והשנה השניה מתחילה ב 26/10/2014. לפי החישובים שלי בעזרת ה הקטן/ קטנה יהיה כבר בגיל של 3 חודשים . האם זה מוקדם להשאיר את הקטן כמה פעמים בשבוע עם אמא ? אני כולי חששות כמובן כשיגיע הזמן כבר ניראה לפי המצב , אבל מעניין אותי לשמוע איך אחרות התמודדו עם מצב דומה! תודה !!

5 תגובות
עמוד 1
  • זה מצויין..ועוד עם אמא עוד יותר

]

• שחכתי לציין 2 אמהות ואבא שיכולים לטפל קבוע כמובן להתחלף ביניהם
  • אני חזרתי ללימודים שנהוראי היה כמעט בן חודשיים
    למזלי היה בדיוק חופש בין הסמסטרים
    היה לי מאד קשה כולל דמעות שלא נפסקו וטלפונים כל כמה דקות
    אבל אין ברירה וכולם נרתמו לעזרה.
    פי כמה וכמה שמדובר באמך ולא במטפלת.

אגב, נהוראי מאד עצמאי וחברמן כתוצאה מהיציאות שלי
    ותהל מאד תלותית בי עד היום
    (ילדתי ממש באמצע לימודים והייתי חייבת להקפיא בגלל הרצועות שהיו לה)

• אה הבנתי , במקרה שלך זה כמובן הרבה יותר קשה ופה אני יולדת בדיוק אפשר להגיד בתחילת החופש תאריך משוער 23/7/2014 לוקחת כמובן פלוס מינוס, ועוד 3 חודשים לשבת בבית
  • אני ילדתי ב21 ליולי המשוער שלי היה 27 וחזרתי ללימודים ב29 לספטמבר
    היה בן חודשיים ,תכלס היה אחלה , התחלתי הסתגלות במשפחתון עוד לפני והכל עבר ממש חלק , אבל אני מסיימת כל יום 13 ככה שזה חצי יום
    לא היה לי קשה וגם לא היה דמעות ,שאבתי לו כל יום 2-3 ארוחות . אפשר להסתדר .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה