בנות, אני מרתיחה בקבוקים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מרגישה וואו אחד גדול. אני פשוט לא מצליחה לקלוט שממש אוטוטו אהפוך לאימא!!! איך מכילים את זה??....
    שבוע 40 התחיל.... ואני חושבת על כל מה שעברתי עד עכשיו... שנים רבות שלא הייתי מוכנה לאמהות, גם בן זוגי. לקחנו את הזמן, נהנינו מכל רגע, עד שהרגשנו מוכנים.
    ואז גילינו שלא הכל קל ולא הכל הולך כמתוכנן... הרבה ציפיות, המתנות, אכזבות. ההבנה שיש בעיה. הזמן שלקח עד שהבנו שאין דרך חוץ מטיפולי פוריות. הטיפולים עצמם (שברוך השם עברו מהר ובהצלחה). הרגע ההוא שראיתי בתא חיובית והתיישבתי על הרצפה רועדת ובהלם מוחלט....
    ואז 9 חודשים של תלתלה! בדיקות, הורמונים, התרגשות, פחדים, דמעות, שמחה מהוססת, התהליך שכל אחד מאתנו ושנינו ביחד עברנו. ולבסוף - ההבנה שזה רק רק ההתחלה של הדבר הגדול הזה, שעוד רגע מתחיל.
    סליחה שיצא ארוך. אני פשוט מוצפת בהתרגשות וציפייה, וממש מתקשה לעכל את כל זה...

~~ענת~~
2 תגובות
עמוד 1
  • שבוע 40 עדיין לא התחיל אבל...

וואו!!! ריגשת אותי!!!
    איזה תהליך עברתם להגיע לרגע המיוחל/ד.
    אני מתרגשת בשבילך כל כך מאמי, מגיע לכם את כל האושר שבעולם.
    וזה ממש כאן... אוטוטו בעזרת ה' ופרק חדש יתחיל בחייכם
    וזה פרק שלא מסתיים, הוא רק הולך וגדל ופורח ומשגשג.
    שיהיה קודם כל בעיתו ובזמנו, והמון נחת אחריו

• ווואי , איזה מרגש לקרוא
    באמת שמחה איתך
    ומאחלת לך לידה קלה
    ושתצאי עם ילד בריא ושלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה