שאלה של מתחילים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי שאלה קצת טיפשית - כשאומרים שבוע 15+4, האם זה אומר שאני בשבוע ה- 15 או בשבוע ה- 16 של ההריון?
12 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה אומר השבוע ה15...
    אני בהריון שני ועדיין לא הצלחתי להבין את הספירה :)
  • לדעתי זה אומר השבוע ה15...
    אני בהריון שני ועדיין לא הצלחתי להבין את הספירה :)
  • כפי שזה, שבוע 15 וארבעה ימים
    לא הבנתי מה כולם הסתבכו מזה... שהרופאה הביאה לי טבלת בדיקות ושבועות
    תמיד הלכתי לפי השבוע שאני היום.

• שירוש, אני חולקת עליך
  • אני חושבת כמו שירה, מה יותר מדויק מהספירה כמו שהיא?
    שבוע 15.4 זה 15 שבועות וארבעה ימים! אני לא מבינה למה מפרשים את זה אחרת???
    שבוע 16 חל ביום שאחרי ה- 15.6
  • ענת צודקת
  • כולכן צודקות :)
    זה כמו עם הגיל
    אני היום בת 28 וכמה חודשים ,זה אומר שנכנסתי לשנתי ה29 ,לכן את נכנסת לשבוע 16 ושבוע 15 כבר עבר ,כמו שגם 27 עבר לי :)
  • יא אללה
    חיכיתי לתגובה של ד"ר מאיה!!!

• הרופא שלי מחשב כך גם כן.
    מעגל לשבוע שאחרי גם אם זה יומיים אחרי שנכנסתי לאותו שבוע.
  • בגלל שזה הריון ראשון שלי, חשבתי שאני לא מבינה משהו...אני רואה שכמו בכל דבר, יש כמה גרסאות.
    לפני ההריון שאלתי נשים בהריון באיזה חודש הן. אמרו לי שכשאני אכנס להריון אני אדבר כבר בשבועות, ועכשיו כשאני בהריון, פתאום אני מגלה שמדברים בשבועות + ימים...בעלי צוחק שבעוד שלושים שנה יתחילו כבר לדבר על הריון בדקות ושניות
    תודה לכל העונות
  • חחחחחחח אהבתי

• אני מחשבת תמיד כמו הרוב אני היום בשבוע 24+4 אז אני עונה שאני בשבוע ה-25...ועם שואלים איזה חודש אז שישי..אז לפי דעתי את בשבוע 16..המשך קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה