זירוז לידה בסוכרת הריונית - שבוע 39 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    אני ממש צריכה עצה טובה.

אני בשבוע 39 עם סכרת הריונית.
    העוברית שלי שוקלת בסביבות ה 4 ק"ג ועומדות בפני כרגע שתי אפשרויות :
    א) זירוז לידה.
    ב) ניתוח קיסרי.

אני נוטה להחליט בכיוון האופציה הראשונה (זירוז לידה), אני ממש לא רוצה להגיע לניתוח קיסרי.

מה אתן אומרות ? ? ?
    האם ישנם סיכונים גבוהים בזירוז הריון במצבי ?
    אני חייבת להודיע על החלטתי מחר בבוקר לרופא בבית החולים.

המון תודה !
3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זירוז. עברתי לידות עם זירוז וגם ניתוח קיסרי, אין מה להשוות אפילו, החלמה אחרי הניתוח קשה וממושכת, אגף בחלק גדול מלידות רגילות לנשים נותנים זירוז כמו בלון, סטריפינג, פיטוצין וכו'. אם יש אפשרות לזירוז אין מה להתלבט אפילו.
  • הבת שלי גם נולדה באותו משקל והלידה לא התקדמה
    אז נתנו לי זירוז פחדתי מזה מאוד ולא היה על מה
    זה שטויות גם ככה את עם אפידורל
  • אני גם עם סוכרת הריון גם עכם ראשון וגם עכשין . ראשון היתה ירידת מיים אבל לידה לא התקדמה בכלל - נגמר בקיסרי שהחלמה היתה בסדר גמור . תוך שבוע מניתוח כבר תפקדתי מלא .
    עכשין אני מראש עושה קיסרי , כי הנושא הבעיתי בכל הלידה אצלי דווקא היה זירוז ולא ניתוח.
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה