שאלה.. אל תשנאו אותי ;) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טפו טפו טפו הקטנה שלי ישנה לילות שלמים.. שלמים זו לא מילה....
    6,7,8 שעות בכיף... היו כמה פעמים שאפילו קצת יותר..
    מה אתן אומרות? באיזה שלב להעיר? אם בכלל...
    מצד אחד, כיף חיים לישון לילה נורמאלי, מאפשר לי לתפקד ולהיות עירנית וסבלנית ביום. מצד שני, נראה לי קצת מוגזם. הסיבה שזה נראה לי קצת מטריד, זה שיש פעמים שבבוקר אנחנו רואים שהיא ערה במיטה בשקט, בלי לבכות (להיפך, מחייכת וצוחקת), ואם אני לוקחת אותה ומאכילה אותה, היא אוכלת די ברעבתנות, שמזה אני מסיקה שהיא כן הייתה רעבה. מצד שני, היא יודעת לבכות ולדרוש מצוין...
8 תגובות
עמוד 1
  • גם שלי בלי עין רעה הייתה כזאת
    יכלה לישון 6 שעות בשקט...
    ילד דורש מה שהוא צריך ואני בעד גישת עצמאות ולא להעיר ילד
    אצלי זה עבד וההתפתחות תקינה אבל כל אחת ובחירה שלה
  • 555 תהני מזה למה לפתוח סתם עין??...

• גם אני חושבת שלא מעירים ילד בשביל אוכל.
    כל עוד היא עולה במשקל, ממלאה מספיק חיתולים ומתפתחת, הכל בסדר
  • אצלי בכלל הילד ישן משש בערב עד שש בבוקר ולא הייתי מעירה כי אני חושבת שאם היה רעב היה מתעורר ובוכה וברוך . היום הוא כבר בן ארבע וכבר בשמונה בערב הוא אומר לי שהוא עייף והולך ונשכב לבד במיטה. זה גם אופי ככה שתזרמי ותהני מזה

• אצלי בכלל הילד ישן משש בערב עד שש בבוקר ולא הייתי מעירה כי אני חושבת שאם היה רעב היה מתעורר ובוכה וברוך . היום הוא כבר בן ארבע וכבר בשמונה בערב הוא אומר לי שהוא עייף והולך ונשכב לבד במיטה. זה גם אופי ככה שתזרמי ותהני מזה

• הלווווווו!!!!
    אם הילדה רגועה, נינוחה, עולה במשקל ומתפתחת כמו שצריך אז תסתמי את הפה ואל תפתחי אותו לשטן!!!!
    שתמשיך גם הלאה ככה ורק תהני מזה.......

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • 55555
    בן פורת יוסף
    55555

נסיכה יפה של אמא, כמה נחת. שרק ימשיך ככה.
    גם אני חושבת שאם המשקל תקין אין צורך להעיר

• ממ.. השאלה היא מה זה משקל תקין. היא עולה במשקל, אבל בגלל כל הרפלוקס והדלקות העליה שלה די איטית, והיא מראש קטנה. היא בת 3 חודשים ושוקלת עכשיו 3.9. אחרת ברור שלא הייתי מעירה. מצד שני, היא מתוקה וחייכנית וחיונית. תינוק רעב לא נראה ככה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה