היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה.... לפני שבוע- ביום רביעי עברתי שביאה. בשבת החזירו 3 עוברים ונאמר ש2 יפים ו-1 ככה. מהיום הראשון אני עם תמיכה של נרות 3 פעמיים ביום + כדור דקסמטזון.
סליחה על התיאורים: היום בבוקר כשאשר שמתי נר ראיתי שהמקל מקבל צבע עם טיפה חום. עכשיו הלכתי לשירותים והתחבושת גם עם גוון חומי- בורדו בעיקרון יש לי עוד שבוע, גג ביום שני את הבטא.
אז מה זהו התחלתי את המחזור??? כל מה שקורה זה לטובה
4 תגובות
עמוד 1
נישמע מאוד כמו השתרשות....
ליטלילי
סליחה על הבורות מה זה?
כל מה שקורה זה לטובה
אכן נשמע כמו השתרשות העובר ברחם... לי היה ככה גם אחרי ההחזרה עם הבת שלי וגם ע התאומים שבתוכי כרגע..עם תשאלי רופאים הם בטח יענו שאולי נפצעת עם המוליך אבל לרוב זה השרשות במיוחד עם זה מגיע 4-5 ימים אחריי ההחזרה..