בננות שואלת גם כאן :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף... אני חייבת להחליט עד שבוע הבא ואין לי שמץ
    מה אתן אומרות?
    בקצרה כי כבר אין לי אויר.
    נהוראי בגן שאני מאד לא מרוצה מהאסטטיות שלו (היחס מקסים והוא פורח כרגיל)
    מצד שני שנה הבאה הוא עולה לכיתת הבוגרים שהיא אחלה מכל הבחינות
    עכשיו, אם הייתן צריכות לרשום את הקטנים לגן בימים הקרובים
    מה הייתן עושות במקומי:

א. רושמות את תהל לגן של נהוראי, למרות שתצטרך להיות בגן הלא אסטטי שנה
    ב. נותנות לנהוראי להמשיך עם החברים והגן, ורושמות את תהל לגן אחר ונורמלי
    ג. מחפשות לשניהם גן אחר שאהיה מרוצה ממנו, העיקר שיהיו ביחד.

12 תגובות
עמוד 1
  • שירוש מה שלומך קודם כל חייבת להגיד לך שאת מקסימה שאין דברים כאלה. הרבה בריאות לנסיכה שתצא מזה מהר.
    לגבי הגנים הראשונה והשניה שלי גדלו באותו המעון והאמת לא נראה לי שהיו כל כך מודעות לזה מה שכן לי היה מאוד נוח ככה לא הייתי בלחץ לא לאחר לשניה. לגבי האסטטיות למה הכוונה? תראי אם זה דברים קטנים כמו לכלוך של אוכל וכאלה אז נראה לי שאפשר לדבר עם הגננת ואני בטוחה שהיא יותר תשים לב לעניין לי אישית זה לא הפריע ההיפך ככה הייתי רגועה שהילדה אכלה, אם זה דברים יותר משמעותיים כמו נקיון של השירותים פינת החתלה הריצפה וכו אז נראה לי שזה קצת יותר בעיה לי כן היה מפריע... באופן כללי לי מאוד חשוב חום ואהבה שהצוות יהיה סבלני וקשוב לילדים ושהילד יחזור הביתה עם חיוך. מקווה שעזרתי קצת
  • מעניין מה זה לא אסטטי ?
    כי זה ממש אבל ממש מילה רחבה

אם היחס הוא נפלא והילד מרגיש טוב ,ממש לא אכפת לי מה יש בגן הזה ,מצידי שיהיה בלי קירות ,זה מה שחשוב לילד ,סביבה בטוחה אוהבת וחמה , כל השאר זה מה זה שטויות ,שופוני להורים ,אכל בריא זה גם שיקול אגב .
    אם תגדירי בשבילי מה זה לא אסטטי אוכל להגיד לך מה הייתי עושה ,אבל אם כל הנל מתקיימים למרות חוסר אסטטיות של הגן הייתי משאירה את נהוראי וגם מכניסה את תהל לגן שלו
  • אני בעד אופציה ב׳

• אני הייתי רושמת את שניהם לגן אחר שנראה לי.. אבל תלכי עם האינטואיציות שלך
  • אני עם אסקי
  • גם אני עם אסקי
    טונות הצלחה
  • באמת אני אנצל את הבמה הזו לשאול איזה פרמטרים צריך לבדוק שמכניסים ילד לגן? על מה לשים דגש ועל מה להתפשר?

• חחחח וקנין אחלה שאלה
    זה משהו שאני עדיין מנסה להבין

מאיה לא אסטטי מבחינתי זה ילד שהולך יום שלם עם נזלת שמגיעה עד הפה
    ואף מטפלת לא יכולה לגשת ופשוט ולנקות (בימים הראשונים שהייתי עם נהוראי הייתי בשוק)
    ידיים מאד מלוכלכות (כאילו, הם מלטפים חיות בגן, אני מאד מקווה שידיים נשטפות לפני האוכל)
    שאני באה הוא תמיד פרוע, מלוכלך מאד מהצהריים, קוסקוס על הבגדים, פנים מלאות ברוטב
    לפעמים גם חזר הביתה עם קקי יבש.

קשה לי כמעט ורק כי עבדתי בגנים, מאד הקפדנו על ניקיון וסטריליות
    מנהלות הגן תמיד אמרו לנו תחשבו שאלו הילדים שלכם.

כל השאר יחסית בסדר גמור.

מדגישה שוב, נהוראי שובב, גבר, מתלכלך, משתולל. אין לו בעייה.
    אבל להכניס לשם ילדה שתהיה עם נזלת וחול ואוכל מרוח וידיים שחורות
    וזאתי בכלל עדינה, שקטה, נסיכה. לא יודעת... לא מסתדר לי.

• חוסר באסטתיקה ברמה כמו שאת מתארת יכול להביא מחלות , פטריות וחיידקים.
    מה זה קקי יבש?????
    בשביל מה את משלמת גן אם לא בשביל טיפול ודאגה לצרכיי הילד
    אם הדבר חוזר על עצמו זו נורה אדומה בעיניי
    לא היתי משאירה אותו בגן שכזה....

• שירה לא הייתי משאירה בגן כזה... אסטטיות זה חלק מאוד חשוב בעיניי בגידןל הילדים. זה הרגלים שהם מתרגלים אליהם..... ובמיוחד בתקופה שהם מסגלים לעצמם התנהגויות.

הייתי מעבירה את שניהם לגן אחר שתיהי מרוצה ממנו..

בהצלחההההההההה

ליטלילי

• כל מה שכתבת עד קקי לא מפריע לי אישית , ברגע שקראתי שלא החליפו קקי זה כבר היה מדליק לי את הפיוז , איתמר עם עור מאוד עדין ,קקי שהיה נשאר יותר מידי זמן (מדובר אפילו בחצי שעה ) ישר היה עושה לו תוסיק של בבון ...
    הייתי מחפשת גן אחר בשבילה .
  • ב"ה

שירה לפי מה שאת כותבת זה לא חוסר אסתטיקה זה חוסר טיפול!!!!!!!!!!!
    נשמע כאילו לא עושים כלום שם!!
    אני גם עובדת בתחום והרשי לי לומר לך שאנחנו ממש דואגות לניקיון הפנים אחרי ארוחת צהריים, הולכות צמוד עם טישו וכן לפעמים מסתכלות ילד ילד שצריך לנקות את האף, בודקות חיתולים תמיד!!!
    אני עבדתי בתינוקייה לבד עם 7 תינוקות והם תמיד היו מצוחצחים כשההורים הגיעו.....
    אני הייתי מחפשת גן אחר לשני הילדים.......
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה