עדיין אין דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות קיבלתי מחזור ב8/11 ז״א שאני אמורה להיות בשבוע 9 + 5 ימים אבל האולטרסאונד מראה אחרת שאני בשבוע 6 כרגע ועדיין אין דופק.יש רק שק וחלבון עוברי. האם היה לי ביוץ מאוחר ממש? האם זה הגיוני בכלל?
23 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים דופק מופיע בשבוע 7-8
    אם אני לא טועה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • טוב.. נקווה לישועות..תודה!
  • לא להספיד, הכל עוד פתוח
    עם נהוראי נצפה דופק בשבוע 7+
    במיוחד שהיה לך ביוץ מאוחר.

• אני מכירה הרבה מקרים שאין דופק לפני שבוע 7
  • האאא לא לא!! אני לא מספידה חס וחלילה הכל בידי שמיים! רק רציתי לדעת אם זה הגיוני... תודה רבה אעדכן...
  • בהריון הקודם שלי נמצא דופק רק בשבוע 8.
    בהצלחה
  • בשורות טובות
  • ב"ה
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• אין דבר כזה שבוע 5+9..... אחרי 5+6... מגיע שבוע 7

• היום הייתי אצל הרופאה והיא שאלה אותי מה לגבי ל״הוריד״ את השק, זה כל כך מעצבן אמרתי לה בשום פנים ואופן ושאני רוצה לחכות לפחות עוד שבועיים. אההההההההההההה שבת שלום....
  • בשורות טובות אביבית
  • יש רופאים שהיד שלהם קלה על ההדק
    מזעזע.

בשורות טובות, המון אמונה ותפילות
    מחשבות חיוביות ושבוע מבורך וקסום
    תעדכני

• אם הבנתי נכון, את בשבוע תשע וחמישה ימים? זאת אומרת שבוע 10...
    זה קצת משנה את התמונה. הייתי הולכת לעוד חוות דעת מרופא אחר, אבל זה ממש מאוחר בשביל שלא יהיה דופק.
    מאחלת לך שיתברר שהכל תקין בסוף
  • אם הבנתי נכון, את בשבוע תשע וחמישה ימים? זאת אומרת שבוע 10...
    זה קצת משנה את התמונה. הייתי הולכת לעוד חוות דעת מרופא אחר, אבל זה ממש מאוחר בשביל שלא יהיה דופק.
    מאחלת לך שיתברר שהכל תקין בסוף
  • עפ״י המחזור אני בשבוע 10, עפ״י האולטרסאונד אני בשבוע 7 ( האחרון שעשיתי היה בתחילת השבוע והרופא אמר שהשק קטן ואני רק בשבוע 6) כלומר יש הבדל של 3 שבועות וצריך להתחשב בביוץ המאוחר שהיה לי. אחכה עוד שבוע שבועיים ונקווה לישועות תודה לכולכן על התמיכה
  • בהרבה פעמים זה נמדד במכשור רפואי.
    רק המתקדמים ביותר יכולים לצפות דופק בשבועות כאלה..
    אני אומרת שאל תפתחי לעצמך סתם מחשבות, כי דופק, בפועל באופן ממשי ניתן לראות החל משבוע 7.
    בהצלחה!

l]

• אני חושבת שבזה הרגע היתה לי הפלה טיבעית, שמעתי מן ׳פלאק׳ בשירותים הסתכלתי והיה גוש של דם ועכשיו יורד לי דם כאילו אני במחזור. מבואסת מאוד כמובן רוצה לצרוח ולבכות אבל אני עדיין בעבודה.. תיכף יוצאת כי אני לא מסוגלת להשאר פה כרגע אבל יודעת שהכל לטובה ויהיו עוד הזדמנויות.
  • מצטערת לקרוא מותק... הגוף עושה את העבודה ומנקה מה שלא תקין
    את יכולה להתנחם בכך שלא תצטרכי גרידה חס וחלילה
    או התערבות רפואית נקווה שכך.
    שהגוף ינקה עצמו ותפתחו דף חדש

המון חיבוקיםםםםםם

• אמן תודה רבה
  • מצטרפת לכל מילה ששירה כתבה.
    בשורות טובות

• תודה בנות שיהיה בהצלחה לכולם ונקווה שנפגש בהמשך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה