סקירת מערכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום ביצעתי שקיפות עורפית והכל בסדר ברוך ה !! הסיכון נמוך כל כך 1:6591 אפשר לנשום קצת .. עכשיו נשאר לחכות לתשובה של סקר ביוכימי .
    עכשיו העיניין הוא כזה .. היה לי תור לסקירת מערכות מוקדמת ב 27/1 שזה יוצא שאני אהיה בשבוע 14+5 , אבל הרופא שעשה לי היום אולטרסאונד אמר שזה מוקדם וביקש להעביר את הטור ליותר מאוחר , והמזכירה שלו שעבירה לי ל12/2 שזה יוצא שאהיה בדיוק 17 שבועות . זה לא מאוחר קצת??? עכשיו אני לחוצה שהוא העביר לי את זה לכל כך מאוחר !!

2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שמחה לשמוע על השקיפות 555 ברוך ה' שימשיך ככה!!!

בנוגע לסקירה, בד"כ מבצעים משבוע 15-17 ככה... וזה בסדר
    כי עדיף מאוחר מאשר מוקדם. כך בטח יראו טוב וברור יותר גם את המין.

בכל אופן אם המזכירה קבעה אני גם מאמינה שהיא יודעת.

בהצלחה

• ואי עכשיו אני רגועה ... כבר שגעתי את כל העולם עם הלחץ
    שלי חח!! בהחלט השקיפות הייתה מרגשת , וגם בעלי בא איתי. ממש ראינו את העוברי זז ובועט, וכמו כן קיבלתי תמונה תלת מימד !! בהחלט יום שמח היום אם לא אחד השמחים בתקופה האחרונה !!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה