מתלבטת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות

היום זה היום ה 9 מיום ההזרעה, יום שלישי בעזרת ה' צריכה לעשות בדיקת בטא.
    לצערי אני מציאותו ויש לי תחושה פנימית וחזקה מאוד שלא נקלטתי וגם אני לא מרגישה משהו מיוחד או יוצא דופן,או תופעות לוואי למיניהן אני רגילה לחלוטין.

מהיום ה 10 למחזור אני לוקחת תמיכה לרירית אסטרופם כל יום שני כדורים.
    אני מתלבטת אם להפסיק אותם כי זה גם מנפח אותי אבל בלי קשר אני מרגישה שאני סתם לוקחת אותם ועדיף כמה שפחות להכניס כדורים לגוף...אז לא חבל סתם?

מה אתן אומרות?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ברור שלא להפסיק תמיכה לפני הבטא.
    אני גם הייתי בטוחה שהמחזור הולך להגיע והרגשתי את כל התחושות הרגילות, ובסוף גיליתי שאני בהריון.
    יש לך ממש עוד מעט ימים עד לבטא, לדעתי תמשיכי עד אז.
  • אני לא יודעת כבר...הכדורים האלה מנפחים ממש עד כמה וכמה שזה על בסיס יומי
    מה גם שחום השחר שלי 36.1 בערך - לא הגיוני בעליל וחד משמעי אומר שבכלל לא נקלטתי...

למרות שזה די מוזר כי גם יום אחרי אובריטול (שזה כאילו יום אחרי ביוץ) היה ככה נמוך...

אעלק בדיקת בטא...אשליות...
  • פוקה אהובה שלייייי אני לא אניח לך ואחפור לך עד שתביני!!!!!

שעד שאין בטא שלילית - מקווים, מחזיקים אצבעות, מתפללים, ולעולם לעולם לעולם לא מספידים לפני הזמן. ועל אחת כמה וכמה לא עושים דברים שיהרסו את הסיכויים ויסכנו את הסיכוי שיש - כמו לדוגמה להפסיק תמיכה. למרות שהיא מנפחת בטירוףףףףף!! --- (השבוע כשהפסקתי את התמיכה כי לא היה מה להחזיר הגעתי יום אחריי לעבודה וכולם אמרו לי :"מה קרה רזית בבת אחת"?!?!? --- זה מנפח ברמה כזאת! ועדיין... שווה את המאמץ ואתהנםיחות למקרה שיהיה הריון.

ל א מ פ ס י ק י ם ת מ י כ ה ע ד ל ב ט א ! ! ! ! !

שמעת?????? או שאני צריכה להביא קונגו לחפור לך חזק יותר??

תנשמי עמוק ותאספי אנרגיות לעוד כמה ימים.... גם אם יהיה שלילי וגם אם יהיה חיובי, יום שלישי נהיה פה בשבילך!!!!
    ליטלילי

• חחחחחח ליטלילי אין עלייך, הורסת אותי

תביאי לי קצת מהאנרגיה שלך, דחוף!! חחח
    בל מקרה, אני אמשיך לקחת את הכדור למרות שאת צודקת הוא מנפח ממש חחחח כמה קטן ככה מנפח

אני די פסימית לגביי יום שלישי...מבולבלת מגל הסימנים שאמורים להיות או בעצם ״עד שבועיים איחור״ כפי שחלק טוענות...
    רק יום שלישי בלי נדר נדע ...

• ליטלילי

• יפה שלי, גם אני אמרתי לך לא להפסיק עם התמיכה, אי אפשר לדעת קודם! תהיי אופטימית והכל יהיה בסדר בעזרת ה :-)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה