-
וואו שירהלה. קשה.
תראי, לעצם העניין אני יכולה לומר לך המון דברים- שמאנשים רעים וטיפשים צריך להתעלם, ושעבור מתן זו המשפחה שלו כמה שהיא דפוקה, אבל תכלס מה שלא אגיד זה עדיין יכאיב.
לגבי המסיבה היום, אולי תשלחי אותו עם הילדים ותשארי בבית. זו אמא שלו וסבתא שלהם, משפחה לא בוחרים.. ואת תוכלי סתם לנוח בבית, לצאת עם חברות לבלות, לבוא אלי

-
תודה תמרושלי. אבל אני כל כך עצבנית עליהם
שאני בטוחה שהם יהנו נורא מעצם העובדה שמתן בא עם הילדים
הם ניצחו וזכו, מבטיחה לך שככה הם יגידו.
מבחינתם זאת מלחמה בי... ולמה שיזכו לראות את הילדים שלי
שלא זזים ממני מטר (תהל לא יכולה להיות בלעדי ערב שלם) ולא מכירים אותם
אחרי שאיימו עליי שיחכו להם בסיבוב ויתנקמו בהם.
ואחרי ש-2 הריונות לא הפסיקו לקלל ולצער ולהטריד אותי.
לא רוצה לתת להם את העונג. ואם כבר אז למה מתן בעלי שיודע מה עברתי
צריך שוב לכבד אותם על חשבוני? אני חושבת שגבר צריך לעמוד לצד אשתו.
ואני כמו סתומה תמיד מרגיעה אותווו שזו אמא שלו ושיתקשר אליה!!!
-
ברור שהם ***** ואת לא צריכה לכבד אותם ולא נעליים!
א. מלחמה דורשת אנרגיות
ב. בשביל מלחמה צריך שני צדדים
אל תלחמי בהם ואל תשקיעי בזה אנרגיות, שהם ינסו להילחם ויפגשו בקור הרוח שלך, ויתפוצצו, מעניין תסבתא שלך.
אני חושבת שאם תשחררי אותם עם מתן הערב כולם יפנימו את המסר: מתן יבין שאין עם מי לדבר, ושאת אמא של הילדים שלו, ובסופו של דבר אני בטוחה שרק יחכה לברוח הביתה, המשפחה הגועלית שלו הרי לא באמת תהנה מהילדים כי הם זרים להם, הילדים בכל זאת יכירו את המשפחה שלהם (בעיני זה חשוב להכיר גם אם הם רעים) ואת תהני ותבלי. תצחקי על ההצגה הדבילית שהם מנסים לייצר, אל תתרגשי ממנה, היא לא מאיימת עלייך, את בנית ב10 אצבעותייך קן נהדר ומקסים ואיתן ויציב עם מתן והמתוקים, ולא כל רוח קלה תמוטט אותו. הם לא שווים בכלל את העצבים שלך. סליחה אם זה כתוב לא ברור, יום שכזה..
-
ממש כואב לקרוא ולדעת שאת נאלצת להתמודד עם מצב כזה ..אבל באמת
את יודעת כמו שאומרים משפחה לא בוחרים . לכן מה שנשאר לך לעשות זה להראות להם שאת מאושרת למרות כל הרע שעשו לך . בסופו של דבר בעלך לצידך פשוט הוא גם לא יכול לסובב את
גבו למשפחה .. אבל מבינה גם את הצד שלך כ שהתחלנו לצאת עם בעלי , התחתנו, גם לא הסתדרתי עם ההורים שלו , כי הם אנשים ממש קרים וניראה כאילו לא איכפת להם מאף אחד בעולם , אפילו מהבן שלהם . ואחרי שכבר עברנו לגור לבד התחילה הקנאה מצד של אמא שלו .. אבא שלו עד עכשיו אדיש .. לא אחפור ואכנס לפרטים .. אבל באמת שלא נעים, לעומת היחס שבאה מההורים שלי ואני מרגישה את ההבדל של היחס שלהם לבעלי וזה עוד יותר כואב. עם כל זה כמובן לא מתארת לעצמי את הכעס והכאב שעובר עלייך כי זה באמת ממש הזוי
-
שירההה
מבינה אותך מאוד
אין אדם שסבל מחמתו יותר ממני בתחילת הנישואין עם בעלי
היא התנגדה לחתונה להריון ואפילו עברתי הפלה בגללה.
למרות הכל זו אמא של בעלי ובעלי אוהב אותה וקשור אליה
אין לי אפשרות אחרת אלא להקריב את הגאווה שלי בשבילו
אני באה מכבדת ותו לו.
כמו שאמרתי.. רחוק מתוק.
בלי נשיקות בלי מחמאות
שלום תודה ובייייי
-
מצטערת אני לא חושבת כמוכן
אם אין דגל לבן מצידם ולא ארוחה זה לא דגל לבן יש דברים שצריך להעמידם על מקומם
עברת הרבה מידי
אני עברתי גיהנום גם
אם ההורים שלי לא היו מתווכחים כי אנחנו כבר ויתרנו עד היום מבחינתי לא היינו בקשר
הם גיהנום עלי אדמות כמה חרא בן אדם יכול לספוג...
היום אחרי שיושבו חלק מהדברים אז זה שלום שלום פעם בחודש ושיגידו תודה
אם יש עם ועל מה לדבר מה טוב ולא שלום
משפחה לא משפחה
בתורה רשום ועזב את אביו ואמו ודבק באישתו
שיכבד אותם מרחוק אם רוצה שילך לבד..
ועוד הוא חייב ללמוד להיות איתך יד אחת
את אישתו ולא אף אחד אחר אתם היום המשפחה שלו וכדאי שיפנים...
חוץ מזה טו בשבט היה אתמול היום בערב כבר לא טו בשבט
-
ב"ה
מאמי אני יכולה להגיד לך דבר אחד: אני במקומך לא הייתי הולכת!!!!
אם הם מוכנים לשבת לשיחה לפני הסעודה ולדבר מה הבעיה ולנסות לפתור אז סבבה, אם לא אז לא!!!!!!!!
וכן בשום פנים ואופן לא לשלוח את הבעל עם הילדים שלך
אולי כן כדאי שמתן יילך אבל לבד!
בכל זאת ההורים שלו ואם הוא חושב שהשתנו או משהו אז הזדמנות שלו ללכת לראות,, ככה את לא תיצאי פגועה והוא יבין אם כדאי לחדש או לא.....
[URL=http://www.lovetextlive.com]
-
אני חושבת שאם זה מה שהוא אומר אחרי שהוא יודע בדיוק מה עובר עלייך - עדיף באמת שילך איתם בלעדייך...
הרי תהל לא יכולה בלעדייך, והיא לא תהיה רגועה, ואפחד לא יהנה (כנראה שגם את, בבית, אבל זאת יהיה הקרבה קטנה למען העתיד שלכם
-
קשה קשה .. אני מבינה אותך כל כך .. התברכתי במשפחה מצד בעלי כולם שחקנים .. והדם שלי עולה מחדש פה .. ואני גרה קרוב לכולם אין לי אפשרות לא לראות אותם ליום אחד.
אבל שאני לא הולכת לאמא שלו אפילו היא טועה בשבילו זה אמא שלו מה אני יגיד יש גברים עם כבוד לאישה ולעצמו ויש כאלה שלא יכולים בלי המשפחה שלהם
אין מילים שירגיעו אותך פשוט או שתלכי ובאמת תסבלי בשקט בשביל לא להתווכח איתו ותצאי גדולה בעיינים שלו .
או שלא תלכי ובסוף הם עוד יגידו לו רואה היא לא באה היא לא רוצה אפילו שהם טעו איתך !!
אני יודעת !!!!!
מצב בעייתי תהיי רגועה זה לא בריא ללב ולעצבים
זה לא שווה בעיות עם בעלך בסופו של יום
[
-
אוייייי שירה שירה שירה..... אני קוראת והדופק שלי בשמיים!!!!!
האם יש סיכוי שההזמנה הזאת היא מעין דגל לבן מצד אמא שלו?????
לא יודעת לומר לך מה הייתי עושה במקומך. מה שבטוח - לא שולחת את הילדים בלעדייך! או שכולכם הולכים או רק מתן.
תיהי חזקה ותעדכנייייייי
ליטלילי
-
תודה לכולן בנות הייתי זקוקה להירגעות דחופה
פשוט לא הפסקתי לבכות כל הצהריים מעצבים.
רק מי שמקריבה כל פעם מחדש ומקבלת סתירות לחי תבין מה זה שלא מעריכים לבסוף.
ההזמנה הייתה "הזמנה רטורית"
למה שאלך אחרי שהבריזו מיומהולדת של ילדי?
שגיסתי מרימה ימי הולדת על שנה כולם רצים. שלא יקריצו לי תירוצים לא קונה את זה.
עושים שריר על הילדים שלי גחחח עאלק.
היה לה ברור שלא נבוא אבל הגישה היא 'הזמנתי - עשיתי את שלי'.
אגב אני ומתן דברנו בסוף וקצת פיקסתי אותו
דברנו והבהרנו עניינים
כך שבסוף נרגעתי... עד הפעם הבאה
-
בס"ד
יקירה את נשמה עוברת נסיון לא פשוט תמרה אני מסכימה גם אם תמרה וגם עם איילושי חוץ מלתת חיבוק ולומר שאת גדולה מהחיים אין מה לומר מהשוק ה הטוב יתן להם בינה ודעת ולך נשמה הרבה הרבה נחת אוהבת אותך
-
מה שמשמח אותי שדיברת עם בעלך
דבר שני ,קצת מהצד שלי
בעלי שונא את המשפחה שלי ! נכון הם אף פעם לא עשו שום דבר רע לו ,אבל הם הרסו אותי ...אף פעם הוא לא הצליח להבין למה אני עדיין בקשר איתם למרות הכל , למה כשהם מתקשרים ומבקשים עזרה אני ישר רצה ועוזרת למרות כל מה שהם עשו לי , למה כשההורים שלי הגיעו לארץ נסענו עד ירושלים בשביל לראות את כל המשפחה ,ושלא תחשבי שהוא לא עשה לי על זה סרטים ,ותכלס בצדק ...ואני בכיתי ,בכיתי כי פשוט נאחזתי באשליה שאולי כן יש לי משפחה נורמלית ... ברור שזה רק אשליה .לדעתי גם מתן נאחז באשליה שהכל יהיה בסדר והם ישתנו ,והוא אוהב אותם ,קשה מאוד לעשות את ההפרדה הזו ,הם פגעו בך ,אבל מצד שני הם גידלו את מתן ...
את רושמת עד פעם הבאה ,נכון את צודקת תהיה עוד פעם ועוד פעם ,אבל ברגע שתפסיקי לתת להם את התענוג ולהתרגש מהם ולריב עם מתן על זה ולהתעצבן יהיה לך הרבה יותר קל . תציבי כמה עובדות מראש
ילדים לא ידרכו במקום שלא מכבים בו את אמא שלהם
ואת לא תדרכי במקום שדורכים בו עליך
הוא יכול ללכת לשם לבד ,בחירה שלו ,משפחה שלו ,את לא יכולה למנוע ממנו את זה ,אם זה מה שהוא בוחר זה לא אומר שהוא לא לצידך ,תקראי את הסיבה למעלה לבחירה שלו
-
ליאתי תודה
-
שירה הבנתי טוב מאוד ! שום דבר בחיים לא קורה סתם ! אני מאמינה בזה בכל ליבי ,הכל כתוב מלמעלה
ואנחנו בוחרות בדפוס שאנחנו מכירות ,אני יודעת טוב מאוד על מה את מדברת
והתפקיד שלנו כיום זה לעשות אחרת ,ללמוד לחיות אחרת . לצאת מהמעגל הזה ,להפסיק להשתמש באותם מנגנוני הגנה ,לעמוד על שלנו ,להגיד לא! לשמור על כבודינו !!! אל תתנו לאף אחד ואבל לאף אחד לרמוס אותך ! לא עוד ! אם את תריבי עם מתן הן השיגו את שלהן ,את צריכה להיות חכמה ולא צודקת , לכן כשאת נותנת עובדות מראש שאין עליהם ויכוח זה מה שיהיה . זה לא נקרא לכבד את בעלך ,זה נקרא לרמוס את כבודך ! בעינך בעיני ילדיך ובעיניו . משפחה לא בוחרים ,וגם הוא לא יכול לא לאהוב אותם ,זה מה שהוא מכיר ... מאחלת לך מכל הלב אבל ממש מכל הלב שמה אלוהים רצה ללמד אותך יקרה ואת תסכלי לאחור ותגיד תודה על כל מה שלימדת אותי , גם דברים קשים . תקראי בין השורות ותביני את חזקה ,את יכולה , יש לך משפחה ,יש לך אהבה , תשמרי בשיניים כמו לביאה ,אל תתני לאף אחד את התענוג להרוס לך , זה לא יקרה ,אף אחד בעולם לא שווה את הדמעות שלך , תעמדי על הרגליים ותאמרי אני לא סמרטוט של אף אחד ,לא עוד !!! לא שק החבטות של אף אחד , אני שירה ואני חזקה ואני אעמוד על שלי ואשמור על המשפחה שלי , הם לא יקבלו את התענוג להרוס לך ולגרום לריבים עם מתן !!!!
-
אני כל פעם אומרת את זה... ואני אמשיך להגיד
את מדהימה. אני בטוחה שאת מבינה טוב מאד מה יש בין השורות ואת מחזקת אותי ברמות.
רק מי שעבר את ההתעללות הנפשית והניסיונות הבלתי פוסקים של
לשקם את עצמך, לא לטבוע, להלחם על כל פיסת אושר, יודע.
זה מדהים איך כל דבר תמיד נקשר בזה.
וכואב, שבמקום לתת לאדם את הבמה ולהכירו באמת, רומסים.
את צודקת לגמרי... אני חייבת להכניס לראש גם אם זה יקרה אחרי מיליון שנה
אני בחיים אחרים עכשיו ומתן זה מתן.
זה לא יהיה קל כי הורגלתי לתת את הכל... להסחט עד הטיפה האחרונה
אבל זה חייב להשתנות למען משפחתי.
תודה מאיוצקה
-
שירה יקרה... כשאני אומרת לך כל הזמן שהמקרים שלנו דומים - זה פשוט לא להאמין עד כמה!!
היום בעלי אומר לי שאמא שלו רוצה שנבוא לארוחת ערב כי אח שלו ואחותו גם הולכים.
אמרתי לו שאין סיכוי ועד שלא יפסק שם הקרנבל עליי - הם יכולים לשכוח ממני.
הוא יתגבר! העיקר שהם יבינו שהם צריכים לרדת ממני כבר... גם אמא שלו וגם גיסתו.
והם יבינו שזה עיסקת חבילה. אם הם ימשיעו להתנהג אליי ככה הוא ימשיך לא להיות איתם בחגים ולא בשבתות.........
לאמרוע. פשוט כי נימאסססססס לי שאני כל הזמן השעיר לעזאזאל של השטויות שלהם.
ליטלילי
-
ליטלי כמה שאני מבינה את ההרגשה!!!
כמה זמן אתם נשואים?
חיבוק
-
למה שלא נלך למשפחה שלי? הם לא אשמים שהמשפחה שלו פשוט חולי נפש.......
אנחנו נשואים שנה ו 8 חודשים אבל ביחד 5 שנים והריבים התחילו לפניי החתונה.
גיסתו פשוט *#@%*++%## שלא ברא השטן!! היא בחודש שמיני עכשיו. ילדה שלישית. החליטה שהיא הולכת לחמותי המטורללת וסיפרה לה דברים ש"אמרתי" וש "עשיתי"..
חמותי כתוצאה מכך עם תלונות עלינו מפה ועד להודעה חדשה. הכפשות שלא ניתן לתאר. היום כשבעלי היה שם היא הגיע למצב שהיא קיללה אותי.
אני לא הולכת לשם ולא מדברת טיתם כבר 3 חודשים והיום גם אמרתי לו שעד שכל אחת מהן תתנצל הם יכולים לשכוח ממני (אז מן הסתם גם ממנו... בארוחות חג או שישי)
כי היום היא רצתה שמבוא. רק לא הבנתי איך היא ציפתה שנבוא כשכל מה שיש להם לדבר עליו כל יום על היום זה עלינו!!!!!!!
חודש הבא אחותו מתחתנת. שם אראה את כולם. לאמא שלו מתכוונת להגיד רק שלום בכניסה. כל השאר - גם את זה לא. לא מתכוונת לשבת איתם ולא לדבר איתם. לבעלי אני לא מתערבת. שיעשה מה שהוא רוצה שידבר עם מי שהוא רוצה.....
פשוט גועל נפש של התנהגות. אמרתי לו היום שנימאס לי להיות הטובה והמתחשבת שצריכה אחרי כל ריב כזה לסלוח וללכת ולהיות היוזמת. והפעם אני לא מוותרת.
בנוסף לכל זה אנחנו בטיפולי פוריות כבר שנה. הלוואי שיצליח כבר בקרוב!!!!!!!!

ליטלילי
-
שירה
-
שירה יקרה
אני מאוד מבינה לליבך
מסיפורייך, מדובר במשפחה קשה ולא הגיונית
איני יכולה לתת לך עצה יעילה
כי לי בעצמי היו המון בעיות עם החמות
אבל אני כן יכולה לומר לך שאני בעד שולם ושלום במשפחה
עם הזדמנויות שניות (ושלישיות ורביעיות שצריך לפעמים)
משפחה לא בוחרים
ואת המשפחה של הבן הזוג שאנחנו כן בוחרים אנחנו מקבלים בחבילה אחת
ולצערנו לפעמים יש המון קשיים שם בפנים
את אישה חזקה ונפלאה, כך עולה מן ההכירות איתך בפורום
אני בטוחה שתמצאי את הפתרון שמתאים לך ולמשפחתך
-
שירה יקרה מאוד, לא מזמן רשמת שחבל לך שאתם לא בקשר. נראה שאמנם התרחקת מהם אבל לא נראה שאת שלמה עם זה (או שכן?)..
דעתי - אם את שלמה עם הניתוק ביחסים ואת בטוחה שקשר עמם רק יזיק לך, אז אוקיי אין מה לשקול אלא להמשיך בריחוק..
אבל- יכול מאוד להיות שחמותך קיבלה תובנות.. וההזמנה שלה היא צעד ראשון להשלים.. ואם כך, אז זאת הזדמנות בשבילך, אם בא לך כמובן..
אני גם בעד ניתוק מקשרים שמזיקים ופוגעים בנפש ובבריאות, אבל השאלה כאן האם זאת הדרך היחידה איתם, ומה בעלך חושב על זה? האם הוא שלם עם הניתוק או לא, כי בסופו של דבר מדובר במשפחה שלו..
אני יודעת שקל לתת עצות מהצד ושאת פגועה מהם.. אבל אולי בכל זאת יש מצב שלמדו לקח ומשהו ישתנה?? זה בהנחה שההזמנה שלהם היא צעד ראשון להשלמה, וככה זה נשמע..
יום טוב שירהל'ה, כותבת לך בנסיעה לעבודה..
-
תודה בנננות
-
גם אני די התרחקתי מהמשפחה של בעלי, אבל הם מאוד נחמדים פשוט הגעתי למסקנה שצריך לשים גבולות כי אמא שלו היתה מתקשרת המון ולוחצת כל הזמן להיפגש בבתי קפה והמון שאלות בקשר לילדה שראיתי בזה התערבות. הכל מכוונה טובה אבל זה לא התאים לי ובמיוחד החריף כשהייתי אחרי לידה והייתי זקוקה כ"כ לשקט.
אז אנחנו בקשרי כבוד, בלי הרבה טלפונים, היא מתקשרת רק כשיש משהו מיוחד להגיד, היא לא כזאת שמזמינה/מארחת, אז כשבא לי מידי פעם אני מזמינה אותם לארוחה, וכשבא גם יוזמת וקופצים אליהם לביקור ותמיד אני מביאה איתי איזו עוגה או תבשיל (הם מתים על האוכל שלי..