כאבי בטן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, כפי שאתן אולי זוכרות זה חודש קריטי בשבילי... פעם אחרונה עם הורמונים ואחכ הפריות אחרי שנתיים של טיפולי הורמונים והזרעות (והפלה)
    החודש היו שלושה זקיקים שכל תקוותיי תלויות בהן. אבל גםמחודש שעבר היו וכלום לא נתפס..
    לפני כמה ימים היה לי כאב בטן כמו לפני מחזור (או אחרי שאננ שותה יין...) בלי התכווצויות רק הכאב הזה..
    ואתמול והיום שוב.. אני אמורה לקבל רק בשבוע הבא!
    אני מתחרפנת מזה. גם כואב לי עכשיו- יושבת בעבודה ופותחת כפתור בגינס.. וגם לא מבינה מקווה שהכל בסדר. יש לי עוד 5 ימים זה מלאאאא זמן...
    מקווה שאצלכן בסדר.
    ליטלילי איך המצב רוח?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמוש
    אצלי כבר קצת יותר טוב...

שמעתי שיש בנות שאצלן ההשתרשות בלי דימומים אך עם כאבי בטן!!!

מחזיקה לך מיליון אצבעות אהובה!!!!!!!!

ליטלילי

• תודה מותק!!!
    כןלי תקווה במיוחד לגבי החודש הזה.
    גם המתח הוא קשה יותר מכל השנתיים האחרונות..
    ממש שמחה לשמוע שיותר טוב..
    תראי מה היה עם רעיה אחרי שלא היה זקיק לשאיבה וכו..
    מקווה שהמזל יאיר לך אחרי החודש הקשה הזה..
  • תודה מאמי... גם התחלתי עם הכדורים

מקווה שזה יעזור

יאאלה הלוואי שחודש הבא כולנו נעבור לפורום של הריוניות!!!!

ליטלילי

• אמן! תאמיני שהם יעזרו..
    אני גם מקווה לחדשות טובות סוףסוף...
  • הי קרן אור יקרה, גם אני שמעתי שכאבי בטן שבוע לפני מראים על השתרשות... מחזיקה אצבעות להצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה