גזים???!!!?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכול להיות שכבר?
    איך יודעים?
    ואם כן, מה אפשר לעשות?
    היא לא מפסיקה לצרוח
5 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי יכול להיות... מה עושים? קודם כל, זו תקופה לא ארוכה. ובכל זאת לעכשיו- כדור פיזיו מאד מאד עוזר. יש גם סימיקול וגרפווטר, להחזיק אותה בתנוחה שנעימה לה. ממה היא ניזונה? הנקה? תחליף? אם הנקה, תנסי לראות אולי יש דברים שאת אוכלת שלא טובים לה, אם תחליף, אולי יהיה לה יותר נוח עם תחליף אחר.. הכי חשוב לזכור שזה אוטוטו עובר... בהצלחה!!
  • מה זה תקופה לא ארוכה? קראתי שזה לוקח איזה 3 חודשים
  • אלו דברים מאד אינדיבידואליים... אחיין שלי צרח כל החודש הראשון, ומאז הוא כל הזמן מחייך. אצלנו הגזים איפשהו התערבבו עם הרפלוקס ככה שלא ממש שמתי לב איפה זה נגמר.. לגבי אוכל, שוב- ניסוי וטעייה.. אני ראיתי שאצלי כרוב וחומוס מטריפים אותה, אז הורדתי, אבל זה מאד משתנה.. אומרים שקטניות בכללי לא טוב להם, מוצרי חלב, קפאין. אין טעם שתמנעי מהכל (אני צמחונית, אם אמנע מכל אלה אגווע ברעב..) אבל תהיי קשובה לתגובות שלה, עד שתזהי דברים שמומלץ להוריד.. שולחת המון חיבוקים, ההתחלה קשה אבל זה נהיה יותר קל עם הזמן..
    אצלנו התרופות לא ממש עזרו, אבל את יכולה לנסות אצלך כי הן לא גורמות נזק, הן מותאמות לפצפונים..
  • הכדור פיזיו אצלנו ממש ממש הקל עליה. הרגיע אותה בשניות
  • ממליצה לך בחום על גרפווטר זה טבעי לגמרי
    זה מאניס מנטה וכאלו..
    גם הילד שלי רק בן 10 ימים וסובל מגזים התחלתי לו גרפווטר וזה ממש מקל עליו
    גם הוא עם הנקה מלאה אז אני נמנעת לאכול דברים שעושים גזים ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה