הגיע הזמן למיטת מעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אל תשאלו מה קרה לנו אתמול!!!

אתמול, אני ניגשת לחדר של עידו (בן שנתיים), ולפני שנכנסתי אני קולטת אותו נוחת על הרצפה
3 תגובות
עמוד 1
  • אני תמיד שומעת סיפורים על הנינג'ות שמטפסים מעל המעקה של המיטה ואני חושבת על זה ,איתמר היה 2.5 שנים במיטת תינוק ואף פעם לא ניסה , ואיתי בטח בגיל שנה כבר ינסה , זה כל כך תלוי באופי של ילד
    מזל שלא קרה משהו רציני ותתחדשו על מיטת מעבר
  • תודה
  • שמעי... את יכולה להפוך את המיטת תינוק שלו שלמיטת מעבר.....

את הצד שכרגע מכוון אלייך, שעולה ויורד, את מכוונת לכייון הקיר.

ואז, הצד הקבוע של המיטה, אותו מפרקים.....
    קונים ב 70 ש"ח מעקה בטיחות של חברת כתר. שכאשר הוא סגור, הוא מטר אם זכור לי... ואפשר לפתוח אותו עד כמעט 2 מטר.....
    בהתחלה את פותחת קצת... כי הרי מיטת תינוק היא 1.40 אורך.... אז את משאירה רווח של 20 ס"מ כדי שיירד מהמיטה....

השתמשתי בו שנה שלמה, ממליצה בחום.
    אחרי שאת רואה שהילד יודע לרדת לבד,,, גם בלילה נניח אם יורד מהמיטה...
    אז אפשר לקנות מיטת מעבר'נוער.

אני אשים לך קישור....

http://www.azarim.org.il/Hebrew/Products/SecurityEmergency/HouseholdChildSafety/BedGuard/Pages/item2.aspx

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה