היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, הייתי רוצה לשאול אתכן האם מישהי חשבה/חושבת במקביל לטיפולים על אימוץ? אם כן מה המחשבות /תחושות/התלבטויות שלכן , של הסביבה?
8 תגובות
עמוד 1
בנות, אני מתחילה לחשוש לחיי ..................... כלומר אני מתחילה להרגיש את השתיקה הרועמת של " הם הם , נראה לנו שפליטת הפה הזו לא הייתה כל כך במקום ועל טעויות משלמים ...........בדם" ועכשיו ברצינות. לדעתי אימוץ היא לא מילה גסה בכלל , מה גם שמסתתרת מאחוריה מצווה ענקית. מה דעתכן?
האמת היא שאני לא חושבת על זה בכלל... אני עוג לא במקום של לחשוב על כיוונים כאלה. אנחנו די בהתחלה ואני עדיין אופטימית למרות הכל. ליטלילי
למה לחשוב על אימוץ? הבעיה כל כך חמורה שהתחלת לחשוב על אימוץ? תילחמי לילד משלך!! אימוץ זה תהליך לא פחות קשה ומתיש מטיפולי פוריות תחשבי טוב יהיה טוב! מחשבה יוצרת מציאות!!! בהצלחה
היי בנות . הבעיה אצלנו לא ידועה. אני ממש לא מוותרת על טיפולים וגם אני בהתחלה. זה פשוט משהו שנותן לי תקווה שאם לא ילד משלי אני יכולה לאמץ . שיהיה בהצלחה לכולנו
אני יכולה להגיד שאם אצלנו זה לא יצליח ( חס וחלילה ) בשנתיים הקרובות אני כן אבדוק לגבי אימוץ...אבל בנתיים אני מקווה שנצליח עם הטיפולים..
בנות תהיו רגועות!! אסור לחשוב על דברים כאלה ! אני אחרי שלוש שנים של טיפולים והפריות הבאתי ברוך השם את הילדה שלי אל יאוש כלל!! תאמינו ותהיו חזקות!!! כל אחת תהיה בהריון ובקרוב בע׳ה!!! מאחלת לכן המון הצלחה!!!
אני דווקא ממש בעד ! לדעתי זה דבר עצום ועצם זה שאת חושבת עליו מראה עלייך הרבה . בלי קשר לטיפולים אפשר להתחיל תהליך אימוץ במקביל לא חושבת שזה סותר אחד את השני יש הרבה שאימצו וגם הביאו ילדים משלהם
בהצלחה
אני כן חשבתי על אימוץ. לא מתוך ייאוש, אלא אני חושבת שזה בין התרומות הכי גדולות שאנחנו יכולים לעשות לעולם - לתת לילד בית חם ואוהב. אז קצת בדקתי את האפשרות באינטרנט, והגעתי למסקנה שלמרות הטיפולים והכל, הרבה יותר קל להביא ילד בעצמי.