מפחדת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני בת 26, לפי תוצאות בדיקת דם לאחר שקיפות עורפית בשילוב הגיל יצא סיכון לתסמונת דאון 1:280. 
    אולטרסאונד שקיפות עורפית יצא 1.8 מ"מ. 
    ה papp-a יצא בטווח הנורמה (1.2 MOM ) אבל הhcgb יצא 3.01 mom / וליד זה רשום 123.0 ng/ol ומשם נרשם על הסיכון. הייתי בייעוץ גנטי ושם נאמר לי כי גם בחלבון עוברי קרוב לוודאי שהתוצאה לא תצא תקינה כי ההורמון הזה נמצא גם בבדיקה השנייה. ולכן ההמלצה הייתה לעבור דיקור מי שפיר. החשיבה הנוספת שלנו היא של בדיקת הדם nifty. אבל הכיוון הראשי של הרופאים הוא מי שפיר. ואני כ"כ מפחדת...מה דעתכן בעניין?
6 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי לגמרי את כל הנתונים,
    אני ממש מבינה את ההתלבטות שלך, גם אני הייתי באותו מצב.
    החלבון אצלנו לא היה תקין והשקלול יצא 1:234
    ממש התלבטנו אבל בגלל שהבדיקת דם היא לא 100% ואם היא יוצאת לא תקינה בכל מקרה צריך מי שפיר, החלטנו לעשות מי שפיר..
    הלכנו לרופאה מומחית שעשתה לנו..
    ב״ה הכל היה בסדר אבל היה ממש מפחיד..
    אני לא אייעץ לך כי קטונתי, רק אאחל לך מלא מלא בהצלחה!!
  • קראתי שיש מלא סיכונים לבדיקה הזו..גם לעובר וגם לי.. אוף..
  • קראתי שיש מלא סיכונים לבדיקה הזו..גם לעובר וגם לי.. אוף..
  • בדיקת מי שפיר היא בכלל לא מפחידה והסיכונים בה הם מאוד נמוכים, אם עושים את הבדיקה כמו שצריך אצל רופא טוב.
    אני עשיתי מי שפיר ומרבית חברותיי עשו וזה ממש לא סיפור. הכי חשוב זה לבחור רופא טוב ולא לקחת סתם אחד לפי מה שהקופה נותנת.

• יכולות להמליץ על רופא??
  • יכולות להמליץ על רופא??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה