כל כך שבורה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות

אני כותבת לכן מהעבודה...
    אני כל כך שבורה שאתן בכלל לא מבינות..

אתמול רבתי עם בלי ריב רצח (אני אפילו לא זוכרת איך זה התחיל) והוא הלך לישון בסלון ואני הייתי לבד בחדר ומרוב עצבים יצא לי משפט "איתך אני רוצה להביא ילדים?? מזל שהטיפול לא הצליח" - ברור לכן שלא התכוונתי לזה ושאני אוהבת מאוד את בעלי ואני הכי בדיכאון שזה לא הצליח, אבל דייי כמה אני יכולה?? אני מרגישה כאבי מחזור נוראיים, חום השחר שלי נמוך הכל, אין לי שום סימן - מסמן שהטיפול לא הצליח!!!

אז אתמול הוא אמר לי "את כל הזמן מדברת איתי על זה, תפסיקי כבר תדברי איתי על דברים אחרים, תהיי אופטימית" - הוא לא מבין כמה זה קשה!!!!

אמא על הבוקר מיליון טלפונים ואני מאתמול אש ועצבנית רצח...

אני שבורה מזה שאנחנו בכלל לא מדברים ועוד יותר שבורה שהטיפול לא הצליח ואני פשוט באפיסת כוחות....אני לא יודעת איך אני אעביר את היום המגעיל הזה!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי פוקה.
    תאמיני לי גברים מבינים שזה נורא קשה לנו,גם להם זה לא פחות קשה ( במיוחד אם הבעיה בהם).
    אבל צורת החשיבה שלהם שונה,הם מסתכלים על המצב בצורה כזו שאם אין משהו שהם יכולים לעשות בנדון,אז זה לא בידיים שלהם ואין סיבה להתרגש מזה כי בכל מקרה זה לא יעזור (תודי שיש משהו בזה).
    אנחנו-נשים, הנטייה שלנו לקחת הכל ללב,ואם משהו לא הולך להתרגש מזה,למרות שזה גם לא בידיים שלנו.
    את עוברת עכשיו חודש מאוד קשה ומלא ציפיות ותקווה ,גם אני הייתי שם וגם אני רבתי עם בעלי (לא פעם ולא פעמיים-מלא).
    זה טבעי,לנו לנשים קשה להבין איך לגברים כל כך לא איכפת,אבל זה לא ככה,מאוד איכפת להם.
    לדעתי דווקא הקור רוח הזה שלהם עוזר לנו במקום כלשהו לא להשתגע עד הסוף וזה טוב.

תחזיקי מעמד הכל לטובה
  • כל כך היה צפוי!!!!!
    קיבלתי
  • נשמה יפההההה

את יודעת כמה פעמים אמרתי את זה לבעלי מאז שהתחלנו בטיפולים?!?!?

יהיה בסדר יקירה, זה קשה! גם לנו וגם להם.

מותר להשבר. הריבים טבעיים וקורים.

תתעודדי. תקני לו שוקולד ותישבו בערב יחד מחובקים!!!!

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה