שונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני כבר בסוף.. מרגישה כבר קושי רב להתכופף לעמוד הרבה אפילו לישון קשה לי.. הלילה הזה היה נטול שינה בעקבות צרבות ובחילות משו נוראי!!! סבלל

התנפחו לי השפתיים ונהיה לי יובש רציני.. משהי מעצבנת וחסרת טאקקט אמרה לי וואי איך את נראת בשלה זהו את יולדת עוד שניה ןהפחידה אותי.. יצאתי ממנה בוכה כי אני עוד לא מוכנה ..עוד לא קניתי עגלה.. ורציתי להספיק מליון דברים לפני שאלד.. קיצור אחרי הבלבולי שכל עכשיו השאלה החשובה.. יש לי בערך 42 יום של מחלה שלא נצלתי.. אני רוצה לצאת לחופשת לידה לפני הזמן.. כי ישלי גם כאבי מחזור כאלה שהבנתי שהם כמין צירונים.. המשוער שלי זה ב 2\12 אני רוצה לעבוד גג עד סופ שבוע.. ישלי ביום רביעי תור לרופאה.. בעיקרון ההריון עבר ברוך ה בסדר הרופאה מכירה את כל המשפחה. היא חמודה מאד.. השאלה אם היא תיתן לי אם אגיד לה כאבי גב צירונים קטנים וכו.. מנסיון .. מה יעבוד?????
    סליחה על החפירה
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי חופשת מחלה, אבל בגדול הרופאים נותנים, תגידי לה שאת עם כאבי בטן וקשה לך.
    ממי את בשבוע 36, את כבר בתשיעי ולכן אם יש לך הרבה תכנונים והכנות כדאי לסיים הכל כי אין לדעת מתי תלדי. בעיקרון בתשיעי אפשר ללדת בכל יום..
    את התיק הכנת??
    בכל אופן בהצלחה עם הרופאה, זה חכם עכשיו לצאת לחופשה זה שלב שכבר קשה לעבוד..
  • היי.. תודה על המענה..
    התיק בשלבי הכנה.. אני רק יסיים את השבוע הלחוץ הזה בעבודה ומקווה לצאת כבר.. כי נורא קשה לי כבר..
    בעזרת ה' יהיה בסדר!!
  • מסכימה עם חברתי. בהצלחה

• את בהחלט צריכה לצאת מהשאננות.
    אני לא יודעת איזה הריון זה עבורך
    מניחה שראשון ...
    בכל זאת זה באמת יכול להיות מידי יום
    לכן את צריכה להתחיל להתכונן

• זה הריון ראשון..

אני עובדת ולומדת וככה גם בעלי.. לא היה לי זמן לנשום!!! כל התקופה האחרונה.. דחיתי קורסים.. ועכשיו אני ממש מתארגנת

לגבי עגלה שעוד לא קיניתי כי לא הצלחתי להחליט מה יותר חשוב.. יש לנו רכב קטן ..עם בגז קטנטן ולדעתי גם טיולון לא יכנס שם .. אבל מצאתי עגלה יפה אבל קטנה מאד.. ברווי קריסטל מי שמכירה ..
    אמא שלי משגעת אותי שצריך עגלה מאסיבית וגדולה שתהיה עם אמבטיה נוחה ורחבה..
    אבל גם ככה התאהבתי בטיולון של מקלרן.. אז תכננתי לקנות אותו מתי שהוא...
    והטיולון של הברווי מאד דומה..
    קיצר התלבטות
  • אני לא קניתי כלום (!) לפני (לבעלי זה היה מאד חשוב), אין שום מצב שאני עושה את זה גם בהריון הבא, אבל הסתדרנו.. לגבי עגלה, גודל זה לא הפרמטר היחיד, תבדקי אולי עגלות שנכנסות בתוך האוטו, לא בבגאז', זה יגדיל לך את מספר העגלות האופציונאליות. אנחנו גם קנינו רק טיולון לבינתיים, אבל טיולון מאסיבי, חזק, שתהיה מוגנת בפנים. בהצלחה ולידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה